MHP'li Tuna Seçim Çalışmalarına Ezine'de Devam Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Tuna Seçim Çalışmalarına Ezine'de Devam Etti

MHP\'li Tuna Seçim Çalışmalarına Ezine\'de Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, seçim çalışmalarına Ezine ilçesine yaptığı ziyaretle devam etti.

27.10.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, seçim çalışmalarına Ezine ilçesine yaptığı ziyaretle devam etti.

MHP Ezine İlçe Başkanı Ali Tevfik Aytemurer ve ilçe yöneticileri ile birlikte pazar esnafı ve kahveleri gezerek vatandaşlarla buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, 1 Kasım seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. MHP'li Tuna, seçim beyannamesinde bulunan vaatlerle ilgili vatandaşları bilgilendirirken, "Başka bir Türkiye ve gideceğimiz başka bir vatanımız yok, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmalıyız. Üretici birlikleri daha etkin hale gelecek. Tohum, fide, fidan üretimi ve geliştirilmesini destekleyeceğiz. Dışa bağımlılık son bulacak. Çiftçilerimiz için mazot, gübre, ilaç tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazotu da 1 lira 75 kuruş yapacağız" dedi. Stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, zeytin, ve meyve üretimi ve enerji bitkileri gibi ürünlere özel destekleme programları geliştireceğiz. Bu ürünlerle ilgili fiyat garantisi vereceğiz. Et ve süt ürünlerinde garanti fiyat uygulamasına geçilecek. Aynı zamanda hayvan kaçakçılığının da önüne geçeceğiz" dedi.

MHP'nin Türkiye'yi küresel güç ve lider ülke yapmak istediğini belirten Tuna, Bunun için kısa, orta ve uzun vadeli hedefler oluşturdu. Ülkemizde huzurun tesisi, onarım ve atılım, bölgesel güç, küresel aktör Türkiye. Küresel güç Türkiye vizyonumuzu kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin onarılması, çözülen milletin bütünleştirilmesini, demokrasinin güçlendirilmesini sağlamak; ekonomik, siyasi, sosyal ve teknolojik alanlarda yapılacak atılımlarla Türkiye'yi içine girdiği kısır döngüden çıkarmak için çalışacağız. Türkiye'nin bölgesel güç haline gelmesi, siyasi ve sosyal sorunları aşarak küresel ölçekte söz sahibi olmasını sağlayacağız. Bu çalışmalarımızın sonucunda Türkiye küresel bir güç olacaktır. Adaleti ve huzuru sağlayacak yeniden tesis edecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Ulusal bütünlüğümüze ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacağız" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Tuna Seçim Çalışmalarına Ezine'de Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement