MHP Van Milletvekili Adayı Çavuşoğlu'nun Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

MHP Van Milletvekili Adayı Çavuşoğlu'nun Seçim Çalışmaları

MHP Van Milletvekili Adayı Çavuşoğlu\'nun Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İskele Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

26.05.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İskele Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamın da Van ve ilçelerin de çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren MHP Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, İskele Mahallesi halkını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. "Halka hizmeti hakka hizmet kabul eden bir kadro ile karşınıza çıktık" diyerek İskele Mahallesi sakinleri ile sohbet eden MHP Van Milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, "Bildiğiniz gibi önümüzde Türkiye'nin kaderini tayin edecek belki de tarihinin en önemli seçimi ile karşı karşıyayız. Bu seçim sadece Van değil, Doğu Anadolu değil tüm Türkiye'nin kaderini tayin edecek bir seçimdir. Bildiğiniz gibi Osmanlı İmparatorluğu yıkılmadan önce son yüz yılını yaşadı ve hasta adam olarak ilan edilmişti ve maalesef o devasa imparatorluğumuz yerle bir oldu. Son sığınağımız olan başta Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşları şehitlerimizin ve gazilerimizin büyük mücadele sonucu aziz vatan toprakları şu anki Misakı Milli dediğimiz vatan topraklarına sığındık. Türkiye Cumhuriyeti de maalesef çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Osmanlı İmparatorluğundaki gibi son yüz yılımız yok, son on yılımız var. Allah korusun ya biz var olacağız ya da çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacağız. Onun için 7 Haziran 2015 seçimleri hem bölge açısından hem de Türkiye açısından çok büyük önem arz ediyor. Bu seçimlere iştirak eden tüm siyasi partileri demokrasinin değişmez unsurları olarak görüyor hepsini kardeş olarak ilan ediyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun hepsi cenabı Allah'ın mukaddes emanetleri ve biz kardeşimiz olarak görüyoruz. Ama bizim burada bir öykümüz var bunu sürekli vurguluyoruz Milliyetçi Hareket olarak ve Ülkücü hareket olarak olmazsa olmazlarımız var Bu değerlere sahip çıkanları kardeş ilan ediyoruz. Olmazsa olmazımız olan birincisi şehit kanları ile sulanmış olan vatan topraklarımızın bölünmezliği. İkincisi 75 milyon Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle hepsinin Edirne'den Kars'a kadar hepsinin kardeşliği olarak hepsini bağrımıza basıyoruz. Üçüncüsü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşatılması ülküsü kısacası şehitlerimizden kanını alan canımızdan aziz bildiğimiz ay yıldızlı bayrağımız bizim onurumuz, şerefimiz, namusumuz diyen herkesi kardeş ilan ediyoruz" dedi.

Bugün aziz vatan topraklarının çok büyük tehlikeyle karşı karşıya olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Doğu Anadolu bir toprak kaybetme endişesini yaşarken maalesef bu iktidar döneminde batıdan toprak kaybettik ve çok insanlarımız bu olaydan bihaber. Nereyi kaybettik.! 16 tane adamızı kaybettik. Ege Denizi'nde maalesef şimdi o adalarımızda Yunan bayrakları dalgalanmaktadır. Lozan antlaşmasına göre egemenlik haklarımız olan vatan topraklarımızda Yunan bayrakları dalgalanıyor hatta yakın zamanda Yunanistan'da Atina'da milli ulusal günlerinde deniz komandoları İstanbul'a yani onların deyimi ile Konstantinopolis'e bayrağımızı dikeceğiz diyorlar. Sadece onlar demiyorlar etrafımız tam bir ateş çemberi. Ermenistan bile aklın sıra bize diş göstermeye çalışıyor yani tehlike çok büyük. Olaylara kalp ve gönül penceresinden değil maalesef midemizin penceresinden bakıyoruz. Bugün Van'ı ele alırsak sürekli ezilmiş bir halk kitlesi var. Bir A partisi var birde B partisi var ve vatandaşlarımız 2015 seçimlerine kadar çaresiz. A'ya kızıyor B'ye veriyor, B'ye kızıyor A'ya veriyor ve bu iki parti de değerlerine uygun değil sandığa gitmiyor. Allaha şükürler olsun ama biz bu seçimlerde çok değerli kardeşlerimizle çok iyi bir kadro kurduk. Vatandaşlarımız artık A ve B partisine mecbur ve mahküm değildir. Benim değerlerime sahip çıkacak insanlarımız var ve halka hizmeti hakka hizmet kabul eden bir kadro ile karşınıza çıktık" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Van Milletvekili Adayı Çavuşoğlu'nun Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement