Milletvekili Beyazıt'tan Başkan Eroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Beyazıt'tan Başkan Eroğlu'na Ziyaret

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

31.12.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Beyazıt, ziyarette yaptığı konuşmada, 2016 yılının Tokat adına başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi. Reşadiye'de kaybolan iki çocuğa da bir an önce ulaşılmasını temenni eden Beyazıt, "Bu karda kışta onların ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bir an önce onlara ulaşırız, analarına babalarına kavuştururuz. 2015 yılında şehit olan polislerimize, askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize uzun ömürler, hastalarımıza şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tokat'a yapılacak hizmetler ve projeler için diğer milletvekilleri ile çalıştıklarını anlatan Beyazıt, şunları söyledi:

"Havaalanı bizim için en önemli konulardan biri, ulaşımın daha rahat bir noktaya gelmesi lazım. Tokat- Niksar yolunu önemsiyorum. Tokat'ın daha fazla gelir kazanması için bu yol çok önemli. Erbaa'daki vatandaşın, hatta Akkuş'daki vatandaşın gelip buradan alışveriş yapması lazım. Böyle yaparsak Tokat'ı daha çok büyütürüz, daha çok geliştiririz."

Başkan Eroğlu ise Beyazıt'ın Vakıflar Genel Müdürlüğünden itibaren Tokat'a çok hayırlı işler yapan, eserler oluşturan, yaptıklarından dolayı takdir gören birisi olduğunu söyledi.

Beyazıt'ın genel müdürlüğünde yaptığı işlerin kat kat fazlasını Tokat'ta hep beraber yapacaklarını inandıklarını vurgulayan Eroğlu, "İnşallah önümüzdeki günler Tokat için çok daha güzel işlere imza atacağımız günler olacak. Genel idare, yerel yönetimler anlamında, her anlamda hep beraber güzel işlere adım atacağız. Sizler de buna şahitlik edeceksiniz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Beyazıt'tan Başkan Eroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement