Milletvekili Çakar'ın Malazgirt Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Çakar'ın Malazgirt Ziyareti

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesinde incelemelerde bulundu.

28.04.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u makamında ziyaret eden Çakar, ardından ilçede inşaatları devam eden okulları ve yeni yapılacak hükümet konağının inşaat çalışmalarını inceledi.

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Çakar, buradan da Öğretmen Evi'ne geçti. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Çakar, Malazgirt'in artık yüz yıllık okul ihtiyacının karşılandığı belirtti.

İlçede 32 derslikli 300 kişilik pansiyonlu iki okulun daha inşaatının devam ettiğini söyleyen Çakar, yine 32 derslikli 300 kişilik pansiyon ve spor salonu olan kız imam hatip lisesinin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

Seçim süreciyle ilgili de konuşan Çakar, "Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağı nasıl devraldıysak, yeni gelen arkadaşlarımıza bayrağı devredeceğiz. AK Parti milletvekili olmamızın yanı sıra AK Parti kimliğini taşımak ve AK Parti üyesi olmak bizim için büyük önem taşıyor. Yaklaşan seçimlerde bayrağı devralan arkadaşlarımız, bizlerin bıraktığı yerden hizmete devam edecek. AK Parti'nin hizmet noktasında alternatifi yoktur. Türkiye'deki bütün vatandaşlarımız bunu zaten biliyor ve görüyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Çakar'ın Malazgirt Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement