Milletvekili Filiz'den İhlas'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Filiz'den İhlas'a Ziyaret

Milletvekili Filiz\'den İhlas\'a Ziyaret

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İhlas Holding ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Çankırı Temsilciliği'ni ziyaret etti.

04.01.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İhlas Holding ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Çankırı Temsilciliği'ni ziyaret etti.

İhlas Holding Çankırı Temsilcisi Mustafa Atılgan ve İhlas Haber Ajansı Çankırı muhabiri Mehmet Türk ile görüşen Milletvekili Filiz, Çankırı'ya Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığını ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yeni yılın ilk günlerinde Çankırı İl Özel İdaresi'ne 3 milyon liralık ek ödenek tahsis ettiklerini anlatan Milletvekili Filiz, Çankırı'ya yapılan kamu ve özel sektör yatırımlarının kent ekonomisini hareketlendirdiğini ve bölgedeki huzuru artırdığını kaydetti.

Çankırı'ya kurulan Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Türkiye'nin en hızlı kurulan OSB'si olduğunu dile getiren Filiz, "Japon lastik devi Sumitomo Rubber Industries, Türk ortağı Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik Sanayi ile birlikte bu OSB'de yaklaşık 516 milyon dolar yatırım yapıyor. Bu yatırım bizi mutlu ettiği gibi, bölge halkına da büyük katkı sağlayacak. Fabrikanın 2015 yılında üretime başlamasını bekliyoruz ama şimdiden bölgede bir hareket var" ifadelerini kullandı.

Filiz, imkansız denilen işleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını vurguladı.

İhlas Haber Ajansı, Türkiye Gazetesi ve TGRT televizyonunun gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Milletvekili Filiz, Türkiye Gazetesi'ni gençlik yıllarından bari aralıksız takip ettiğini, ülkedeki tüm gelişmeleri de İhlas Haber Ajansı aracılığıyla takip ettiğini söyledi.

Milletvekili Filiz, Çankırı'da görev yapan basın yayın kuruluşu ve haber ajansı çalışanlarının kentin sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerinin korunup geliştirilmesine katkıda bulunduklarını belirtti.

İhlas Haber Ajansı Çankırı muhabiri Mehmet Türk de İHA'nın 5 kıta ve 153 ülkede hizmetlerine devam ettiğini söyledi. İhlas Haber Ajansı'nın hizmet yelpazesini her geçen gün genişlettiğini ifade eden Türk, İHA'nın Türkiye'nin birinci, dünyanın ise üçüncü büyük haber ajansı olduğunu söyledi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Filiz'den İhlas'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement