Milletvekili Kaşdemir, BİSİAD'a Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kaşdemir, BİSİAD'a Konuk Oldu

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga Sanayici ve İşadamları Derneğinin geleneksel kahvaltılı sohbetine katıldı.

27.12.2014 14:00  Güncelleme: 14:10

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga Sanayici ve İşadamları Derneğinin (BİSİAD) geleneksel kahvaltılı sohbetine katıldı.

İlçedeki yatırımları değerlendiren Kaşdemir, Biga Devlet Hastanesi inşaatında temel atma aşamasına gelindiğini, Biga'ya değer katacak Kocabaş Çayı ıslah projesinin devam ettiğini, Taşoluk Barajı'nda ve göletlerdeki çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Tarım ve hayvancılığın yarısını tek başına Bigalıların ürettiğini belirten Kaşdemir, "Sanayi kuruluşlarımızın Biga'da faaliyet göstermesi, iş gücümüzün fazla sayıya çıkması bizim için önemli bir gelişmedir. Tarım ve hayvancılık, sanayi, tüm bu dinamiklere baktığımızda Biga'nın bir kent olmayı hak ettiğini düşünüyorum. Biga halkı çalışkan ancak tanıtım ve reklam yapımında sıkıntımız var" dedi.

Türkiye'de istikrarın sağlandığını ve ekonomik ivmenin yükseldiğini vurgulayan Kaşdemir, şöyle konuştu:

"Bir ülkede istikrar, demokrasi varsa orada yatırımcı ticaret erbabı geleceğe daha güvenli bakabilir, yatırımlarını ona göre yapabilirler. Bu ülkede enflasyon ve trafik canavarları vardı, çok şükür kurtardık. Bir ülkede parti ayrımı gözetmeksizin siyasi istikrar varsa başarı gelir. 2002'den bu yana bunu gözlemleyebiliyoruz. Her 100 lira verginin 86 lirası ile faiz ödemesi yapılırken günümüzde 15 liraya düştü. İş adamlarımız, yatırım yapmaktan çekinmeyin. Yabancı yatırımların arttığı güvenli bir ülkede yaşamaya başladık. Yabancı sermayenin arttığını gözlemleyebiliyoruz. Enflasyon canavarını alt ettik." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kaşdemir, BİSİAD'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement