Milletvekili Özkaya'dan Dinar'da Şükür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özkaya'dan Dinar'da Şükür Yemeği

Milletvekili Özkaya\'dan Dinar\'da Şükür Yemeği

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden büyük bir zaferle çıkması ve Aziz şehitlerimiz için ilçe stadyumunda Mevlid-i Şerif okutularak vatandaşlara şükür yemeği verdi.

09.11.2015 10:15

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden büyük bir zaferle çıkması ve Aziz şehitlerimiz için ilçe stadyumunda Mevlid-i Şerif okutularak vatandaşlara şükür yemeği verdi.

Dinar ilçe stadyumunda gerçekleşen yemeğe çok sayıda partili ve vatandaşın yanı sıra ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ilçe stadyumundaki yemekte, 1 Kasım seçimleriyle tüm Türkiye'de tarihi bir seçim yaşandığını ifade etti. Özkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"25 yıl sonra bu bölgeden ilk defa bir milletvekili çıktı. Sizlerin oylarıyla bu nasip oldu. Millete, memlekete, her bir köye, kasabaya hizmet edeceğiz. Türkiye'de yaşayan her iki kişiden birisi oyunu AK Parti'ye verdi. Afyonkarahisar'da ise her üç kişiden ikisi oyunu AK Parti'ye verdi. Memleketimizin kalkınmasına, adaletine, refahına çok önemli katkılar yapacağız. Önümüzdeki dört yıllık süreçte çok önemli yatırımları bölgemizde yapacağız. Bunların en önemlisi de termik santraldir. Bu santral hizmete girdiğinde sadece Dinar'ın değil tüm Türkiye'nin en büyük yatırımı olacak."

Yemeğin ardından vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Özkaya gelen davetlilere teşekkürlerini iletti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özkaya'dan Dinar'da Şükür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement