Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir'de - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir'de

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir\'de

Milli Eğitim Bakanı Avcı, "Aylardır bir şey söylüyoruz. Türkiye çok ciddi tertiplerle tezgahlarla, çorap örme teşebbüsleriyle karşı karşıya." dedi.

28.03.2014 05:08  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Aylardır bir şey söylüyoruz. Türkiye çok ciddi tertiplerle tezgahlarla, çorap örme teşebbüsleriyle karşı karşıya. Her gün bunun yeni bir örneğini görüyorsunuz" dedi.

Avcı, partisinin Vatan Caddesi'nde düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Eskişehirli vatandaşlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

"Türkiye için dualarımızı eksik etmeyelim" diyen Avcı, şöyle konuştu:

"Bu seçim her ne kadar bir yerel yönetim seçimi gibiyse de 30 Mart'ta biz sadece belediye başkanımızı seçmeyeceğiz. Aylardır bir şey söylüyoruz. Türkiye çok ciddi tertiplerle tezgahlarla, çorap örme teşebbüsleriyle karşı karşıya. Her gün bunun yeni bir örneğini görüyorsunuz. Onun için oyumuzu kullanırken 30 Mart günü sadece başkan seçmek için oy kullanmadığımızı bileceğiz. Türkiye için, çocuklarımızın geleceği için oy kullanacağımızı bileceğiz ama bunu sadece biz bilmeyeceğiz. komşularımıza, akrabalarımıza da anlatacağız."

Avcı, seçime iki gün kaldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bu iki gün boyunca ulaşabildiğimiz her yere, özellikle hanım kardeşlerimizden çok rica ediyorum çünkü Eskişehir'de hanım kardeşlerimizin kafalarını bulandırmak için pek çok tertipler var. Onun için lütfen siz de komşularınıza, akrabalarınıza ulaşabildiğiniz her yere bu mesajı iletin. Hep birlikte İnşallah 31 Mart'ta sadece belediye başkanları seçmeyeceğiz. Türkiye'nin başına çorap örmek isteyenlere 'al sana cevabımız' diyeceğiz. Onun için lütfen bu iki günü de çok iyi değerlendirelim. Gayretimizi ve dualarımızı eksiltmeyelim. Komşularınıza akrabalarınıza selamlarımızı iletin, 30 Mart'ta onları da sandıkta bekliyoruz. Hangi partiden olursa olsun, ister Cumhuriyet Halk Partili, ister Milliyetçi Hareket Partili olsun, ister Saadet Partili olsun, ister Demokrat Partili olsun, komşularınıza, akrabalarınıza bu seçimin Türkiye'nin dönemeci olduğunu, bu dönemeci geçtikten sonra Türkiye'yi hiç kimsenin tutamayacağını lütfen bir kere de siz anlatın."

Mitingde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile belediye başkan adayları da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement