Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir'de - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir'de

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir\'de

Eskişehir'e giden Milli Eğitim Bakanı Avcı, Başbakan Erdoğan'ın ziyareti öncesi sanayici ve iş adamları ile istişare toplantıları yaptı.

19.07.2014 15:48  Güncelleme: 15:42

Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Erdoğan'ın ziyareti öncesi sanayici ve iş adamları ile istişare toplantıları yaptı.

Bakan Avcı, ilk olarak Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir'i ziyaret etti. ESO Toplantı Salonu'nda kentteki sanayicilerle bir araya gelen Bakan Avcı, 25 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Eskişehir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın (YHT) hizmete açılacağını hatırlattı. Bakan Avcı, Başbakan Erdoğan'dan önce gelerek sanayici ve iş adamlarının kentte yaşadığı sorunlar ve çözümleri ile ilgili istişare etmek için bir dizi ziyaretlerde bulunacağını kaydetti. Toplantı, Bakan Avcı'nın konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.

ESO ziyaretinin ardından Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler'i makamında ziyaret eden Bakan Avcı, Odanın eğitim konusunda yürüttüğü çalışmalar hakkında Başkan Güler'den bilgi aldı.

Bakan Avcı, ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) eğitim konusunda duyarlı çalışmalar yürüttüğünü, özelde de ETO'nun katkılarda bulunduğunu dile getirdi. Bakan Avcı, "Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere bakanlıklarımızla işbirliği halinde pek çok konuda bu sinerjiyi daha da artırarak Eskişehir'e yeni eserler kazandıracağız" ifadelerini kullandı. ETO ziyaretinin devamı da basına kapalı olarak sürdü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement