Müezzinoğlu: Milletin İradesiyle İlgili Kazılan Çukurlara, Çukuru Kazanlar Düşüyor - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu: Milletin İradesiyle İlgili Kazılan Çukurlara, Çukuru Kazanlar Düşüyor

Müezzinoğlu: Milletin İradesiyle İlgili Kazılan Çukurlara, Çukuru Kazanlar Düşüyor

Amasya'da katıldığı etkinlikte konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Bu millet 2002 yılından bu yana AK Partiyle milleti dert edinen, milleti merkeze alan, milletin yarınlarını bugünden daha iyi yapma derdini edinen AK Parti ile buluştu.

10.05.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da katıldığı etkinlikte konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Bu millet 2002 yılından bu yana AK Partiyle milleti dert edinen, milleti merkeze alan, milletin yarınlarını bugünden daha iyi yapma derdini edinen AK Parti ile buluştu. AK Parti'de milletle beraber yürüyor. Millete kurulan tuzakları elinin tersiyle itiyor. Milletin iradesi ile ilgili kazılan çukurlara, çukuru kazanlar düşüyor" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunup etkinliklere katılmak üzere Amasya'ya geldi. Bakan Müezzinoğlu, Amasya Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu'nu, Valilik binası bahçesinde Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Belediye Başkanı AK Partili Cafer Özdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri karşıladı. Valilik Anı Defterini imzalayan Bakan Müezzinoğlu'na, Vali Çomaktekin günün anısına bir tablo hediye etti. Bakan Müezzinoğlu, Valilik ziyareti ardından AK Parti Amasya İl Başkanlığı'na giderek partililerle bir araya geldi. Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 'Anneler Günü', 'Ebeler ve Hemşireler Haftası' temalı yürüyüşe Katıldı. Kurtboğan Köprüsü'nden başlayan yürüyüş şehzadeler gezi yolunda sona erdi. Burada konaşma yapan Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Millete kuş beyinli muamelesi yapan, 'bidon kafalı' diyen, 'göbeğini kaşıyan adam' diyen, 'bu millet laik değildir' diyenlere elimizin tersi ile geri iteceğiz. ve bu millet 2002 yılından bu yana AK Partiyle milleti dert edinen, milleti merkeze alan, milletin yarınlarını bugünden daha iyi yapma derdini edinen AK Parti ile buluştu. AK Parti'de milletle beraber yürüyor. Millete kurulan tuzakları elinin tersiyle itiyor. Milletin iradesi ile ilgili kazılan çukurlara, çukuru kazanlar düşüyor."

Bakan Müezzinoğlu, 7 Haziran akşamından sonra milli iradenin daha güçlü olacağını, hep beraber gelecek Türkiye için yürüdüklerini ifade ederken şöyle konuştu:

"Hep beraber yeni Türkiye için yürüyoruz. Yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün bize vasiyet olarak bıraktığı cümle 'Bu millete Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk Milleti'ne muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki yer yakışır' diyor. O yere Atatürk'ün gölgesine yan gelip te yatarak gidilmez, o yere Atatürk'ü kullanarak gidilmez, o yere Atatürk'ten geçinilerek varılmaz, o yere alın teri, beyin teri gönül sızısı çekerek gidilir ve milletle yürünerek gidilir."

Konuşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu, Almanya'nın Solingen kentinde evi yakılan ve 2 çocuğu, 2 torunu ve 1 yeğeni yanarak ölen Mevlüde Genç'in elini öperek Anneler Günü'nü kutladı. Bakan müezzinoğlu etkinilğe katılan annelere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Bu esnada Bakan Müezzinoğlu'nun yanına gelen 81 yaşındaki işçi emeklisi Turan Şengül, 'Emeklilere bakmıyorsunuz, az para veriyorsunuz' diye serzenişte bulundu. Bakan Müezzinoğlu ise "Emekli vatandaşa daha çok bakacağız, daha iyisini yine biz yapacağız inşallah" diyerek cevap verdi. Şehzadeler gezi yolundaki programın ardından Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne geçen Bakan Müezzinoğlu burada Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Rüştü Ertosun'dan kentte yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Toplantı sonunda Bakan Müezzinoğlu, Merzifon Havalanı'na geçerek havayoluyla Niğde'ye gitmek üzere kentten ayrıldı. - Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu: Milletin İradesiyle İlgili Kazılan Çukurlara, Çukuru Kazanlar Düşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement