Muhtar Uludağ: Altınözü Daha Önce Böyle Hizmet Görmedi - Son Dakika
Güncel

Muhtar Uludağ: Altınözü Daha Önce Böyle Hizmet Görmedi

HATSU, "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi kapsamında Altınözü ilçesinde eskimiş hatlarda yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

07.03.2016 09:41

Yıllardır vatandaşların bakımsızlıktan dolayı paslanmış, kullanılamaz hale gelen borulardan su içtiğini ve bu duruma son vermek için proje kapsamında şebekelerin baştan sona yenilediğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Altınözü'ne bağlı Erbaşı Mahallesi'nde 600 metrelik eski içmesuyu şebekesinin 63'lük borularla yenilendiğini bildirdi.

Mahalle sakinlerinin faaliyete geçirilen çalışma sayesinde daha hızlı ve sağlıklı suya kavuşacaklarının altını çizen HATSU İdaresi, il genelinde içmesuyu şebekesi eksik olan mahallelerinin problemlerinin giderilmesi için canla başla çalışmaya sürdüreceklerini kaydetti.

Faaliyete geçen "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesinin Yayladağı, Belen ve Samandağ ilçelerinde de hayata geçtiğini ve önemli mesafe kat edildiğini hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, Erbaşı'nda yapılan çalışmada 2 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

Çalışmalar hakkında görüşlerini "HATSU Muhtarın Sesi" mikrofonlarına aktaran Erbaşı Mahalle Muhtarı Hayrettin Uludağ, HATSU tarafından yapılan altyapı çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürlüğü ile çalışan ekiplere teşekkür ederek, "Daha önce bu hizmetleri alamadık. Yalnız mahalle olarak değil Altınözü olarak böyle bir hizmet alamadık. Daha önce mahallemizin genelinde su sıkıntısı çok oluyordu, ama şimdi su sıkıntımız giderildi" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtar Uludağ: Altınözü Daha Önce Böyle Hizmet Görmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement