Muratbey'e İhracat Ödülü - Son Dakika
Güncel

Muratbey'e İhracat Ödülü

Muratbey, Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi arasında "İhracatını En Çok Artıran 5 şirket" kategorisinde ödüllendirildi.

19.02.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomist Dergisi ile Türkiye Ekonomi Bankası'nın (TEB) işbirliğinde ve Turkcell'in desteğiyle bu yıl 11. kez gerçekleştirilen "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" Araştırması'nın ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Sektörünün yenilikçi ve önde gelen markası Muratbey, Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi arasında "İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket" kategorisinde ödüllendirildi. Muratbey, ihracatını en çok artıran dördüncü şirket oldu. Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol'a ödülü, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş tarafından takdim edildi.

Yurtdışında da iddialı

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ürünleri beğenilerek yenen Muratbey, dünya pazarlarında da gücünü artırıyor. Muratbey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, kaliteyi ön planda tutan kalitenin tüm gereklerini yerine getiren ve sürekli kendilerini yenileyen bir marka olduklarını belirtti.

Yurtdışında da ürünlerinin severek yendiğini söyleyen Erol, "Dünya sofralarında kendi markamızla yer alıyor, ABD, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Irak, Bahreyn, Kuveyt, Katar, K.K.T.C, Türkmenistan, Azerbaycan, Ürdün gibi birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Ayrıca, 2014 yılında Türkiye'nin ihracatını ve markalaşmayı artırmayı planlayan Turquality Marka Destek Programı'na alınan 8 firmadan biri olduk. İnovatif ürünlerle pazarı büyütmek, yeni kullanım alanları yaratmak ve dış pazarlardaki faaliyetlerimizi artırmak hedeflerimiz arasında yer alıyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muratbey'e İhracat Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement