Muş'ta Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılayı Muş Şubesi'nce düzenlenen kan bağışı kampanyası, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

04.06.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Muş Şubesi'nce düzenlenen kan bağışı kampanyası, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Muş Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Ermem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca ortaklaşa başlatılan kampanyanın çalışmaları devam ediyor.

Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kenan Şeker, yaptığı açıklamada, Muş'ta çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla düzenledikleri kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Şeker, "Bağışta hedeflediğimiz kan bağışı 50 ünitenin üzerine çıkmak. Bir saatte 25  kişi kan bağışında bulundu. Böylece hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. İleri ki günlerde Bulanık, Malazgirt, Hasköy, Altınova, Kızılağaç'ta da benzer organizasyonlarımız olacak. Onlarda da ortalama 30 ünitenin üzerine çıkacağız" diye konuştu.

Ermem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Tep ise vakfın Türkiye genelinde Kızılay ile iş birliği yaptığını belirtti.

Tep, "Amacımız, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak. Bu anlamda Türkiye ve dünyada kana olan ihtiyaç belli. Bu açığı kapatmak için vakfımızın da bir katkısı olsun istedik. Bu amaçla kampanya düzenledik. Ülke genelinde kampanyamız devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'ta Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement