Mustafa Karahasanoğlu'ndan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mustafa Karahasanoğlu'ndan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Mustafa Karahasanoğlu\'ndan Gazeteciler Cemiyeti\'ne Ziyaret

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti.

21.02.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret ederek burada basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Karahasanoğlu, Akit TV kurma çalışmalarıyla ilgili istişare toplantısı başlattıklarını belirtti. Bu kapsamda ilk toplantının Kayseri'de düzenlendiğini dile getiren Karahasanoğlu, "Akit Televizyonu 1-1,5 ay içerisinde yayın hayatına başlayacak. Bununla ilgili istişare toplantıları yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla sabah verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha sonra bir televizyon programına katıldık. Buradaki basın toplantımızın ardından yine bir televizyon programına katılacağız ve akşamki yapacağımız toplantıyla Kayseri ziyaretimizi sonlandıracağız. Fevkalade verimli oldu" ifadelerini kullandı.

İnsanların görüşünü önemsediklerinin altını çizen Karahasanoğlu, Kayseri'nin ardından Malatya, Elazığ, Erzurum, Manisa, Eskişehir gibi diğer illerde de istişare toplantıları gerçekleştireceklerini söyledi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Karahasanoğlu'na başarılar diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Karahasanoğlu'ndan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement