Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars'ta Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars'ta Gözaltına Alındı

Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars\'ta Gözaltına Alındı

Dilucu Sınır Kapısında başlatılan rüşvet ve kaçakçılık operasyonu kapsamında, Nahçıvan Gümrük Müdürü Seyitov, Kars'a iner inmez gözaltına alındı.

17.12.2013 19:45  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'ın Aralaık İlçesi'ndeki Türkiye ile Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ni birbirine bağlayan Dilucu Sınır Kapısı'nda başlatılan rüşvet ve kaçakçılık operasyonu kapsamında Nahcıvan Gümrük Müdürü Mir Mehmet Seyitov, Kars'ta uçaktan indikten sonra gözaltına alındı.

İstanbul'dan bugün uçakla saat 13.30'da Kars'a gelen Nahcıvan Gümrük Müdürü Mir Mehmet Seyitov, Emniyet Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Iğdır'a getirilen Seyitov, Devlet Hastanesinde kontrolden geçirildi ve Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Azerbaycan'ın Iğdır Konsolosu Asiman Aliyev, gelişmeler üzerine Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Türkiye ile Nahcıvan arasındaki Dilucu Sınır Kapısı, Iğdır ve Aralık İlçesi'nde dün 280 polisin katıldığı eş zamanlı operasyonda 1'i kadın 7'si gümrük çalışanı, 10 nakliye firması sahibi olmak üzere 17 kişi gözaltına alınmıştı. Bugün şüphelilerden S.K., F.K., M.E.G., C.Y. ve K.G. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye verildi. Nakliyecilerden M.E.G. ilk sorgunun ardından tutuklandı. eMNİYET'TE Gözaltındaki M.Ö., E.Y., M.G., A.E., T.G., B.G., H.G., S.V., M.Ç., A.U., R.D., H.Ö.'nün sorgusu devam ediyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars'ta Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement