Nihat Tosun: "Çözüm Sürecine Çok Güçlü Katkı Sunmalıyız" - Son Dakika
Yerel

Nihat Tosun: "Çözüm Sürecine Çok Güçlü Katkı Sunmalıyız"

Nihat Tosun: "Çözüm Sürecine Çok Güçlü Katkı Sunmalıyız"

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı süresince ilkeli ve tutarlı bir siyaset ortaya koyduğunu belirterek, “AK Parti sadece toplumun karşı karşıya kaldığı münferit sorunlara değil, sistem ile ilgili sorunlara da kapsamlı çözümler geliştirmiştir” dedi.

31.03.2015 15:50

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı süresince ilkeli ve tutarlı bir siyaset ortaya koyduğunu belirterek, "AK Parti sadece toplumun karşı karşıya kaldığı münferit sorunlara değil, sistem ile ilgili sorunlara da kapsamlı çözümler geliştirmiştir" dedi.

Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek siyasi hareketin AK Parti siyasi anlayışı olmaya devam edeceğini dile getiren Tosun "AK Parti demokrasiyi, halkın geniş boyutlu katılımı ile sürekli geliştirilmesi gereken bir süreç olarak görmektedir. Bu manada çağın normlarına uygun, halkın kendisinin temsil edildiği, bireysel hak ve özgürlüklerin önünü açan yeni anayasayı hep birlikte hayata geçirmemiz gerekiyor. Bununla birlikte ülkenin geldiği durumda Başkanlık Sistemi süreci var. Bir diğer konu ise çözüm süreci dediğimiz ağır bir süreç. Eli öpülesi analarımızın ağlamaması, evlatlarımızın genç yaşta hayatlarını kaybetmemesi ve milyarlarca liramızın boşa heba olmaması için çözüm sürecini her kesimden insanımıza anlatarak Trabzonumuzdan çok güçlü bir katkı sunmamız gerekiyor" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nihat Tosun: 'Çözüm Sürecine Çok Güçlü Katkı Sunmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement