Nurlupınar ve Horozköy'de Aşure Bereketi Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Nurlupınar ve Horozköy'de Aşure Bereketi Yaşandı

Nurlupınar ve Horozköy\'de Aşure Bereketi Yaşandı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muharrem ayı dolayısıyla Nurlupınar ve Horozköy Pazaryerlerinde vatandaşlara aşure ikram etti.

18.11.2013 11:55

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muharrem ayı dolayısıyla Nurlupınar ve Horozköy Pazaryerleri'nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi Geleneksel Aşure Günleri kapsamında Nurlupınar ve Horozköy Pazaryerleri'nde aşure dağıttı. Başkan Ergün'ün hafta sonu mesaisine Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Köroğlu ve Sezai Gürcan,,MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, MHP Yunus Emre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Cem Çöllü, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener de eşlik etti. Nurlupınar Mahallesi Pazaryeri girişinde gerçekleştirilen aşure dağıtımı dualar eşliğinde başladı. Okunan duaların ardından vatandaşlara seslenen Başkan Ergün, aşure hayrının Allah katında kabul olmasını dileyerek, "Hafta boyunca Manisamız'ın çeşitli noktalarında vatandaşlarımıza aşure ikramlarımız oldu. Bu güzel ay vesilesiyle binlerce hemşerimize ulaştık. Allah nasip ederse, sağlık, sıhhatimiz yerinde olduğu müddetçe geleneksel lezzetimiz aşureyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

MUHTAR ERTEN'DEN BAŞKAN ERGÜN'E ÖVGÜ

Aşure dağıtımında Başkan Ergün'e eşlik eden Akpınar Mahalle Muhtarı Ali Erten de Manisa Belediyesi'nin hizmetlerinden övgüyle söz ederek, mahalle ayrımı göz etmeden hizmet yaptıkları için kendilerine teşekkür etti. Erten şöyle konuştu, "Sağolsun mütevazi bir Başkanımız var ve kendisi mahalle ayrımı yapmadan her yere hizmet götürmeye çalışıyor. Biz kendisinin bazı mahallelerde taziye evi yapacağı duyumunu aldık. Elbette bu güzel bir gelişme. Mahalle halkımız da bunu memnuniyetle karşıladı. İnşallah yaptığı bir çok hizmet gibi bunu da hayata geçirir. Kendinden Allah razı olsun. Başkanımız bizim Başkanımız. Biz kendisini seviyoruz. Yolu açık olsun, devamı olsun"

HOROZKÖY'DE AŞURE

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler Nurlupınar Mahallesi'ndeki aşure hayrının ardından Horozköy Pazaryeri'ne geçti. Horozköy Pazaryeri girişinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarla birlikte dualar okunarak aşure dağıtımına başlanıldı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkan Ergün, Horozköy pazar esnafının da nasiplendiği aşurenin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Aşure dağıtımının ardından mahallelinin daveti üzerine bir kahvehanede çay molası veren Başkan Ergün, halkı selamlarken, vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu.

BAŞKAN ERGÜN KÖPRÜDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kahvehanede verilen çay molasının ardından mahalleden ayrılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Maraşel Fevzi Çakmak Mahallesi ile eski Muradiye yolu güzergahında bulunan Bozköy Deresi'ndeki köprüdeki genişletme çalışmalarına yönelik incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e Atatürk Mahalle Muhtarı Bedri Kılınç, Maraşel Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Gıyasettin Gündoğdu ve 50. Yıl Mahalle Muhtarı Şenol Göçmen de eşlik etti. Çalışmaların mahalle halkının talebi doğrultusunda başladığını belirten Başkan Ergün, söz konusu güzergahın darlığından dolayı yaşanan sıkıntının baksların kurulmasıyla birlikte kısa sürede çözüme kavuşacağını müjdeledi.

BAŞKAN BÖLGE HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hafta sonu mesaisi, Horozköy Meydanı'ndaki kahvehane ziyareti ile sona erdi. Meydanda bulunan halkı selamlayan Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Ergün'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, çalışmalarında kendisine başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nurlupınar ve Horozköy'de Aşure Bereketi Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement