Nusaybin'de Yaralanan Uzman Çavuş Tedavisi Sonrası Baba Ocağında - Son Dakika
Yerel

Nusaybin'de Yaralanan Uzman Çavuş Tedavisi Sonrası Baba Ocağında

Nusaybin\'de Yaralanan Uzman Çavuş Tedavisi Sonrası Baba Ocağında

Mayıs ayında Mardin’in Nusaybin ilçesinde yaşanan ve 3 askerin şehit 12 askerin ise yaralandığı terör saldırısında bacağından yaralanan ve Ankara Gülhane Tıp Akademisinde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Serkan Horasan, tedavisi sonrası ailesinin bulunduğu Manyas’ın kırsal Kapaklı Mahallesindeki evine geldi.

11.05.2016 08:38

Mayıs ayında Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşanan ve 3 askerin şehit 12 askerin ise yaralandığı terör saldırısında bacağından yaralanan ve Ankara Gülhane Tıp Akademisinde tedavi altına alınan Uzman Çavuş Serkan Horasan, tedavisi sonrası ailesinin bulunduğu Manyas'ın kırsal Kapaklı Mahallesindeki evine geldi.

Tunceli'deki birliğinden Mardin'in Nusaybin ilçesine geçice görevle gönderilen Manyaslı Uzman Çavuş Serkan Horasan, Mayıs'ta bir binaya yaptıkları baskın sırasında teröristlerin binayı infilak ettirmeleri sonrası sol diz kapağı ve bacağından yaralanmış ve GATA'da tedavi altına alınmıştı. Tedavisi tamamlanan Uzman Çavuş Serkan Horasan GATA sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Manyas'ın kırsal mahallelerinden Kapaklı'ya getirildi.

Baba ocağında kurban kesilerek karşılanan Serkan Horasan'ın ailesi çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşarken, Serkan Horasan ise ailesine kavuşmasının buruk mutluluğunu yaşadı. Serkan Horasan eşi Gökçe ile ikiz çocukları Dila ve Kaan'a sarılarak özlem giderdi. Yaralı Uzman Çavuş Serkan Horasan, Tunceli'de ki birliğinden geçici görevle gittiği Nusaybin'de arkadaşları ile bir binaya yaptıkları baskın esnasında binanın infilak ettirildiğini, üç arkadaşının burada şehit düştüğünü, kendisininde aralarında olduğu 12 güvenlik görevlisinin yaralandığını söyledi. Şehit arkadaşlarına Allah'tan rahmet, yaralı arkadaşlarına ise şifa dileyen Serkan Horasan bunun için ailesine kavuşmanın buruk sevincini yaşadığını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nusaybin'de Yaralanan Uzman Çavuş Tedavisi Sonrası Baba Ocağında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement