Önce Vatan İstanbul Seyircisiyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Önce Vatan İstanbul Seyircisiyle Buluştu

Önce Vatan İstanbul Seyircisiyle Buluştu

Balıkesir’ in Havran ilçesinde, Belediye Kültür Ve Sanat Kulübü, Koca Seyit Tiyatro Ekibi “Önce Vatan” isimli tiyatro oyununu İstanbul’un Ümraniye, Bağcılar, Sultanbeyli İlçelerinde başarıyla sergiledi.

21.03.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir' in Havran ilçesinde, Belediye Kültür ve Sanat Kulübü, Koca Seyit Tiyatro Ekibi "Önce Vatan" isimli tiyatro oyununu İstanbul'un Ümraniye, Bağcılar, Sultanbeyli İlçelerinde başarıyla sergiledi.

Her üç ilçede oyun büyük ilgi gördü. Oyunu izleyen seyirciler zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy "Bir yıl içerisinde Balıkesir'in tüm ilçelerinde ve İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Çanakkale illerinde "Önce Vatan" isimli tiyatro oyunu sergilenecek. Proje kapsamında gerçekleştirilecek 30 ücretsiz gösterim ile 15.000 tiyatro severe ulaşılacak. Tiyatro ekibimiz Belediye çalışanları, Havran'lı gençler, öğretmenler, köylüler ve üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır. Gönüllü ekibimiz büyük bir özveri ile çalışarak muhteşem bir görsel şölen düzenlediler. Güzide İlçemiz Havran'ın ve Milli Kahramanımız Seyit Onbaşı'nın tanınırlılığını arttırmayı hedefleyen projemiz ile tüm gençlerimiz ve vatandaşlarımız gerçek kahramanlarını daha yakından tanıyacaklardır. Bu proje ile Havran Belediyesi de üstlendiği misyonun gereğini yerine getirmektedir." Dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Vatan İstanbul Seyircisiyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement