Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına değinerek, “Büyük hedeflerimiz var, şimdiye kadar Türkiye’ye biz AK Parti hükümeti olarak 700 milyar TL’lik yatırım yapmışız. Yeni Türkiye’de inşallah çok daha büyük yatırımlar hizmet olarak gelecek” dedi.

30.07.2014 16:30

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığına değinerek, "Büyük hedeflerimiz var, şimdiye kadar Türkiye'ye biz AK Parti hükümeti olarak 700 milyar TL'lik yatırım yapmışız. Yeni Türkiye'de inşallah çok daha büyük yatırımlar hizmet olarak gelecek" dedi.

Bakan Eroğlu Ramazan Bayramı programı kapsamında geldiği Afyonkarahisar'da Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Dazkırı ziyaretinin ardından Evciler ilçesine geçen Bakan Eroğlu, burada Kaymakamlık tarafından Evciler Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Bakan Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, "10 Ağustos çok önemli bir tarih, cumhurbaşkanının millet kendisi bizzat seçecek. O bakımdan bu tarih fevkalade önemli. Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açıkladı, büyük hedefler için inşallah 10 Ağustos'ta hep birlikte sandığa gideceğiz inşallah çünkü yeni Türkiye için, büyük bir Türkiye için, daha demokratik, öncü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Büyük problemler aştık, borçlar ödendi, enflasyon canavarı yok edildi, faiz lobisi tamamen devre dışı bırakıldı, dolayısı ile yeni Türkiye'de inşallah çok daha büyük yatırımlar hizmet olarak gelecek. Şimdiye kadar Türkiye'ye biz AK Parti hükümeti olarak 700 milyar TL'lik yatırım yapmışız. Bu zor şartlara, borçlara rağmen, ama şimdi önümüz daha açık. Sadece bu kardeşiniz Türkiye'ye 70 milyar TL'lik yatırım yaptı. Afyonkarahisar da bundan en çok nasiplenen ilimiz. İnşallah daha güzel bir Türkiye için Cenab-ı Allah'a dua edeceğiz. Ben bu vesile ile hepinizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram vesilesi ile bütün İslam alemine huzur ve mutluluk gelmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Bakan Eroğlu, buradaki programının ardından bayramlaşma ziyareti için Dinar ilçesine geçti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement