Osmaneli Cumhuriyet Savcısı Ergün Yavuz ve Nedim Kepek Görevlerine Başladı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Cumhuriyet Savcısı Ergün Yavuz ve Nedim Kepek Görevlerine Başladı

Osmaneli Cumhuriyet Savcısı Ergün Yavuz ve Nedim Kepek Görevlerine Başladı

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesiyle Osmaneli Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Ergün Yavuz ve Nedim Kepek, görevlerine başladı.

14.07.2016 14:05

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2016 İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesiyle Osmaneli Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Ergün Yavuz ve Nedim Kepek, görevlerine başladı.

Şanlıurfa ili Birecik ilçesinde 1987 yılında dünyaya gelen Ergün Yavuz, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra stajını İstanbul Çağlayan Adliyesinde tamamladı ve Hatay'ın Samandağ ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Hatay Samandağ Adliyesinde üç yıl görev yapan Savcı Yavuz, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararı ile Osmaneli Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Evli ve 1 çocuk babası olan Savcı Yavuz, Osmaneli'yi şirin bir yer olarak gözlemlediklerini, sakin ve kendi içinde uyum sağlayan bir ilçe olarak gördüklerini aktardı. Şanlıurfa Birecikli olan yeni Cumhuriyet savcısı Ergün Yavuz, "Benim için ülkeme hizmet önceliğimizdir. Vatanımızın her bir köşesi ayrı güzel. Hizmet etmek, görevimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yaz kararnamesiyle tayini çıkan Konya Yunak Cumhuriyet Savcısı Nedim Kepek de, Osmaneli Cumhuriyet Savcılığı'na atanan bir diğer isim. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan ve ilk olarak Konya Yunak Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başlayan Nedim Kepek, Osmaneli adliyesinde göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, ilçeyi beğendiğini ifade etti. Kepek, "Bulunduğumuz makamı gerektiği şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız, Herkese eşit bir şekilde adalet dağıtmak için önceki tecrübelerimiz ışığında elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

1974 Sivas doğumlu olan Cumhuriyet Savcısı, Nedim Kepek evli ve 2 çocuk babası. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Cumhuriyet Savcısı Ergün Yavuz ve Nedim Kepek Görevlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement