Özel Çocukların Emekleri Karşılıksız Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Özel Çocukların Emekleri Karşılıksız Kalmadı

Özel Çocukların Emekleri Karşılıksız Kalmadı

Yunusemre Belediyesi ile Şehzadeler Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde ‘Sevgiyle Yeşeren Emekler Serası’nda’ Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yetiştirdiği çiçekler Yunusemre Belediyesi tarafından satın alındı.

15.06.2015 16:42

Yunusemre Belediyesi ile Şehzadeler Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde 'Sevgiyle Yeşeren Emekler Serası'nda' Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yetiştirdiği çiçekler Yunusemre Belediyesi tarafından satın alındı.

Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde, yetiştirilen çiçeklerden elde edilen gelirin öğrencilere düşen paylarının dağıtımı için tören düzenlendi. Törene, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi katıldı. Törende öğrenciler emeklerinin karşılığını olan paraları Milletvekili Berber ve Başkan Çerçi'nin elinden aldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin emeklerinin karşılığını almasının kendilerini oldukça memnun ettiğini vurgulayarak, "Sevgiyle Yeşeren Emekler Serasında Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından üretilen çiçeklerin Belediyemiz tarafından satın alınması sonucu öğrencilerimize üzerlerine düşen payın dağıtımını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Bir şeyler üretmek sadece engelli vatandaşlarımız için değil, normal insanlar içinde önemli bir motivasyon kaynağıdır. İnsan için en önemli şey yaptığı bir şeyin karşılığını görmektir. Ben bu projede emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, şöyle konuştu: " Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün bağlı bulunduğu başkan yardımcılığımız ve Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği proje kapsamında buradaki öğrencilerimizin kendi emekleriyle yetiştirdiği ve Yunusemre Belediyesi olarak satın aldığımız çiçeklerin paralarını ettik. Emeklerinin karşılığını alan öğrencilerimizin mutluluğuna şahit olmak bizleri çok sevindirdi. Yunusemre Belediyesi olarak engelli çocuklarımıza ve engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz."

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Murat Ceylan da, öğrencilerin çok güzel bir çalışma gerçekleştirdiğini belirterek, "Çocuklarımız çok güzel çalışmalar gerçekleştirmektedir. Her iki belediyemizde çocuklarımızın varlığı ve tanıtılması noktasında bize çok destek veriyor. Yapılan çalışmalar farkındalık oluşturulması açısından çok büyük önem arz etmektedir. Bizlere bu projede destek olan herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından paralarını ve kurs katılım belgelerini alan öğrenciler, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile hatıra fotoğrafı çekildi., - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Çocukların Emekleri Karşılıksız Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement