Özel Hastaneden Yenice Emeklilerine İndirim - Son Dakika
Yerel

Özel Hastaneden Yenice Emeklilerine İndirim

Özel Hastaneden Yenice Emeklilerine İndirim

Türkiye Emekliler Derneği Yenice Şubesi ile Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi arasından emeklilere indirim protokolü imzalandı.

29.04.2013 11:53

Türkiye Emekliler Derneği Yenice Şubesi ile Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi arasından emeklilere indirim protokolü imzalandı.

Emekliler Derneği Yenice Şubesi ile Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi'nde indirim protokolü imzalandı. Protokole göre; emeklilere sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak. Özel MEDİKAR Hastanesinde düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Yenice Şube Başkanı Nuri Uzunkara, göreve geldiklerinden buyana hep emekliler için farklı alanlarda indirim anlaşmaları belirterek, "Batı Karadeniz bölgesinin en büyük hastanesi olan Özel Medikar hastanesi ile yaptığımız bu anlaşma ile emeklilerimiz sağlıkta indirim almış olacaklar. Bu sözleşme sadece üyeler ile eş ve çocuklarını kapsıyor. Ancak indirimden yaralanmak için indirim kartları olması gerekiyor. İndirim kartı olmayanlar derneğimizden temin edebilirler. Bu sözleşmeye göre; Ayaktan poliklinik/hekimlik hizmetlerinde yüzde 20 indirim, kan tahlili, röntgen, ultrasonografi, idrar tahlili, tomografi ve diğer filmlerde ücret alınmayacaktır. Ameliyat ve yatış hizmetlerinde yüzde 15 indirim, acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri, yoğun bakım hizmetleri, yanık tedavisi, işlemleri, kanser tedavisi (radyo terapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri), yeni doğana verilen sağlık hizmetleri, organ, doku ve kök hücre nakilleri, doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri, diyaliz tedavileri, kardiyovasküler cerrahi işlemlerden (anjio ve by-pass) herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu'nun karşılamadığı sağlık hizmetleri için Hastane cari fiyatlarından yüzde 20 indirim uygulanacaktır" dedi.

Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Kar ise, emeklilerin durumunu dikkate alarak böyle bir anlaşmayı uygun gördüklerini ifade ederek, daha öncede Karabük ve Safranbolu Emekliler Derneği ile anlaştıklarını söyledi.

(YE-

29.04.2013 11: 42: 16

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Hastaneden Yenice Emeklilerine İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement