Özürlü Baba Özürlü Oğlu İçin Bakan Çelik'ten Yardım İstedi - Son Dakika
Güncel

Özürlü Baba Özürlü Oğlu İçin Bakan Çelik'ten Yardım İstedi

Özürlü Baba Özürlü Oğlu İçin Bakan Çelik\'ten Yardım İstedi

Şanlıurfa'da özürlü baba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten özürlü olan oğlu için yardım talebinde bulundu.

11.08.2012 17:41

Şanlıurfa'da özürlü baba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten özürlü olan oğlu için yardım talebinde bulundu.

Polisevi'ne tekerlekli sandalyeyle gelen engelli baba Abdulkadir Kılıç, Bakan Çelik'ten özürlü vatandaşların yararlanması için yapılan sınavı kazanan ancak kurum talebi formunda teknik bir arızadan dolayı ataması yapılamayan oğlu İbrahim Halil Kılıç'ın atanmasını istedi. Kılıç, "Oğlum rahatsız, kas erimesi var ve bende de bu hastalık var. Oğlum sınava girdi kazandı, fakat okulu lise olarak kayıtlara geçmesinden ötürü ataması yapılmadı. Şu an açıköğretimden lise okuyor, resmiyette ortaöğretim görünüyor. Yetkililerin hatasından dolayı atama yapılmadı. Bunun giderilmesini istiyorum" dedi.

Engelli babayı uzun süre dinleyen ve konunun takipçisi olacağını kaydeden Bakan Çelik, ikinci bir atamada mutlaka gereken hatanın düzeltileceğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da özürlülerin tümünün atamalarının yapılacağı sözünü hatırlatan Çelik, atamaların yıl sonuna kadar devam edeceğini ifade ederek, engelli babaya yardım sözü verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özürlü Baba Özürlü Oğlu İçin Bakan Çelik'ten Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement