Palandöken Yarıyıl Tatiline Hazır - Son Dakika
Güncel

Palandöken Yarıyıl Tatiline Hazır

Palandöken Yarıyıl Tatiline Hazır

Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi’nde sömestr tatili öncesinde otellerdeki doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.

22.01.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi'nde sömestr tatili öncesinde otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Yerli ve yabancı kayak severler Palandöken'e akın etti.

Sömestr dolayısıyla Palandöken'de faaliyet gösteren otellerdeki doluluk yüzde 100'e ulaştı. Türkiye'nin farklı illerinin yanı sıra İran, Polonya, Almanya, Hollanda ve Ukrayna'dan da turist kafileleri Palandöken'e geldi. Talebin fazla olması ve otellerdeki doluluğun yüzde 100'e ulaşması, turizm işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Gün boyu Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak ve snowboard yapmanın tadını çıkaran kayak severler, "Kayak için çok ideal bir yer burası. Sömestr dolayısıyla yoğunlukta bir hayli artmış. Keyifliyiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Palandöken'de ayaklarına taktıkları kornişlerle kayan iki çocuk ise dikkat çekti. Maddi imkansızlık nedeniyle kayak takımı alamadıklarını ifade eden çocuklar, "Biz de kornişlerle kayıyoruz. Böylesi de oldukça keyifli" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Palandöken Yarıyıl Tatiline Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement