Palandökenden Madalyalarla Döndüler - Son Dakika
Yerel

Palandökenden Madalyalarla Döndüler

Palandökenden Madalyalarla Döndüler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler uluslar arası Palandöken turnuvasından madalyalarla döndü.

19.08.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler uluslar arası Palandöken turnuvasından madalyalarla döndü.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 25 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılımıyla Erzurum'da yapıldı. Müsabakalara Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü milli takımda yer alan beş sporcu ile birlikte toplam 13 sporcuyla katıldı.

Şampiyona hayli çekişmeli müsabakalara sahne olurken, müsabakalarda başarılı performanslarıyla dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler bir çok derece elde etti. Şampiyonada mavi beyazlı karateciler iki takım olmak üzere toplam sekiz derece elde etti.

Umay Tokcan, Sinemgül Şahin, Nur Banu Çelik ve Edanur Karabulut'tan oluşan Bayan kumite takımı şampiyon olurken, Toygun Akyıldız, Tayfun Yıldız, Fatih Alkurt'tan oluşan erkek kumite takımı ise üçüncü oldu. Ferdi müsabakalarda Enes Bulut erkeklerde, Gülsen Demirtürk ise bayanlarda şampiyonluğu göğüsleyen isimler oldu. Milli takım kafilesinde yer alan Merve Tekin ve Ekrem Altuner Yılmaz'la birlikte üçüncü olurken, kulüp adına mücadele eden Sinemgül Şahin ve Nurbanu Çelik'te üçüncülüğü elde eden diğer isimler oldu.

Şampiyonada Milli takımın başarısında büyük söz sahibi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler düzenlenen törenle madalyalarını aldı. Şampiyonada 37 altın, 41 gümüş ve 49 bronz madalya kazanan milli takımımız ise şampiyon oldu. Turnuvada Azerbaycan 6 altın madalya ile ikinci, İran ise 3 altın madalya ile üçüncü sırada yer aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandökenden Madalyalarla Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement