Park Forbes İskenderun'da Açıldı! - Son Dakika
Güncel

Park Forbes İskenderun'da Açıldı!

Park Forbes İskenderun\'da Açıldı!

Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda gerçekleştirilen açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, İskenderunlu iş adamları, yatırımcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

23.06.2016 15:15

MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması tarafından 125 Milyon dolar yatırımla Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde hayata geçirilen, kiralama ve alışveriş merkezi yönetimini JLL Türkiye'nin üstlendiği Park Forbes, 17 Haziran Cuma günü renkli ve coşkulu bir törenle açıldı.

MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Edip Zelluh ve ailesinin davetlileri karşıladığı törende konuşan JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Park Forbes'in İskenderun'a hayırlı olmasını diledi. Projenin DoubleTree by Hilton ve apart otel fonksiyonları ise yakın bir tarihte tamamlanacağını ve büyük bir açılış ile tüm İskenderun halkına hizmet verileceğni duyurdu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, "İskenderun'a ihtiyacı olan ve böyle güzel bir alışveriş merkezini kazandıran başta Zelluh ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, böyle bir yatırımın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum" diye konuştu.

Kurdele kesim törenin ardından Hatay Büyükşehir Belediye başkanı, yatırımcılar ile birlikte mağazaları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Açılışa Özel Etkinlikler

Park Forbes açılış etkinlik programı çerçevesinde, Türk müziğinin genç ve yetenekli isimlerinden keman virtüözü Ceren Aksan'ın konserine profesyonel dansçıları eşlik etti. Ardından açılış gecesi sahne alan Ozan Doğulu ise İskenderunlu hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Park Forbes alanını dolduran yüzlerce Ozan Doğulu hayranı büyük bir coşkuyla eşlik ettikleri şarkılarla dans ettiler.

Yurtdışındaki gösterileri ile sevilen "Ayna Kostumlü Heykeller", "Görünmez Adamlar" hafta sonu boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Ayrıca, Park Forbes'a gelen minik misafirler Playdoh'un yaratıcı oyun hamuru atölyeleri ile 26 Haziran'a kadar eğlenerek öğrenmeye devam edecek.

Sahil yolu üzerinde yer alan Park Forbes'ta; H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü markaların da aralarında bulunduğu 108 seçkin mağaza, 185 odalı Hilton DoubleTree by Hilton Oteli, 24 restoran ve kafenin yanı sıra spa ve fitness merkezi de bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Park Forbes İskenderun'da Açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement