Pınarbaşı, Rabia Meydanı'ndaki tarihi mitingde konuştu - Son Dakika
Güncel

Pınarbaşı, Rabia Meydanı'ndaki tarihi mitingde konuştu

Pınarbaşı, Rabia Meydanı\'ndaki tarihi mitingde konuştu

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, Türk milletinin, esarete boyun eğmeyeceğini 15 Temmuz'da tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

08.08.2016 12:20  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Pınarbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, muhalefet partisi liderleri ve milyonların katılımıyla İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen tarihi buluşma ile aynı anda Şanlıurfa'nın Rabia Meydanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde onbinlere hitap etti.

Şanlıurfa'nın her zaman olduğu gibi bu olayda da tarih yazdığını belirten Pınarbaşı, "Urfa, gerçekten Şanlıurfa olduğunu; Birecik'iyle, Akçakale'siyle, Harran'ıyla, Siverek'iyle, Halfeti'siyle, Suruç'uyla gösterdi" dedi.

"URFA, TÜM İLÇELERİYLE TARİH YAZDI"

Şanlıurfa'nın her zaman zalimlerin korkulu rüyası olduğunu ifade eden Pınarbaşı, "Şanlıurfa, ezanları susturmak isteyenlere, bayrakları göklerden indirmek isteyenlere karşı dik bir duruş sergiledi. Bu millet, esarete boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya gösterdi. Urfa, hakikaten tüm ilçeleriyle tarih yazdı" diye konuştu.

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, 15 Temmuz darbe girişiminin, Türkiye tarihinde kara bir leke olarak anılacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Tüm Türkiye dik durdu ve örgütlerin, FETÖ'cülerin oyununa gelmeyeceğini gösterdi. Bunu 23 gün boyunca bıkmadan, usanmadan demokrasi nöbetleri ile devam ettirdi. Bu zalimler, bir avuç çapulcuyla, dış ülkelerin desteğiyle bu ülkede darbe yapabileceklerini zannettiler. Biz millet olarak bu darbeye 'dur' dedik. Şanlıurfa'ya çok teşekkür ediyoruz. Tüm ilçelerimize çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pınarbaşı, Rabia Meydanı'ndaki tarihi mitingde konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement