Pompalı Tüfekle Kuyumcuyu Yaralayan Saldırganlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Kuyumcuyu Yaralayan Saldırganlar Yakalandı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde soygun için geldikleri kuyumcuyu yaralayıp kaçan zanlılar, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı.

08.04.2014 16:15

İzmir'in Gaziemir ilçesinde soygun için geldikleri kuyumcuyu yaralayıp kaçan zanlılar, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı.

Olay, Sarnıç semti Büyük Menderes Caddesi Numara 18/B'deki kuyumcuda dün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Pompalı tüfekli, bere ve eldivenli iki kişi, Ahmet Sayıner ile kardeşi Aykut Sayıner'in bulunduğu kuyumcuyu soymak için dükkana geldi. Soyguncular, içerideki altınların elindeki çantaya konulmasını istedi. İki kardeş soygunculara direnirken, kardeşlerin direnmesi üzerine kuyumcudan hiçbir şey alamayan iki saldırgan, Aykut Sayıner'i pompalı tüfekle yaralayıp kaçtı. Şüphelilerden biri, 1054 Sokak'ta çanta ve beresini, ardından da eldivenlerini yol kenarındaki evlerin bahçesine attı. Çevreye çok sayıda polis sevk edilirken, şüpheliler ormanlık alanda izlerini kaybettirdi. Yaralı Aykut Sayıner ise, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevrede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi girişinde, iki kişiyi otomobil içinde gözaltına aldı. Ormanlık alanda yapılan aramada ise olaya karıştıkları belirlenen 2 kişi daha yakalandı. Yaralı olan kuyumcu Aykut Sayıner'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Kuyumcuyu Yaralayan Saldırganlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement