Prof.dr. Mustafa Ilcalı: "Kadim Şehir Erzurum Hizmete Doyacak" - Son Dakika
Yerel

Prof.dr. Mustafa Ilcalı: "Kadim Şehir Erzurum Hizmete Doyacak"

Prof.dr. Mustafa Ilcalı: "Kadim Şehir Erzurum Hizmete Doyacak"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarına Aşkale ilçesinde sürdürdü.

16.10.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarına Aşkale ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Aşkale'de Belediye Başkanı Enver Başaran, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan Belediye Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyetle Aşkale'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Aşkale ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ilıcalı, "Sizlerin duası, sevgisi istikrarımızın daim olmasında en büyük destek, varlığınıza duacıyız. Erzurum kadim şehir ve sizlerin varlığı bu şehri daha bir değerli kılıyor" dedi

Aşkale'de çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Aşkale Meslek Yüksek Okulu ve Atatürk İMKB Yatılı Orta Okulu'na da ziyarette bulunarak, öğrencilerle eğitim ve ülke gündemi üzerine sohbet ederek, öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

Karayolları Şantiyesini ziyaret eden Ilıcalı, çalışanlar ile sohbete ederek, yol çalışmaları hakkında bilgi aldı. 13 yılda Türkiye'de ulaşım konusunda büyük yatırımlar yapıldığını hatırlatan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Yol medeniyettin anlayışıyla ülkemizin dört bir yanını duble yollar, köprülü kavşaklar, köprülerle donatıldı. Yıllarca tek şerit yollarda seyahat edenler, maalesef bir çok kazalarla hayatlarını kaybediyor veya sakat kalıyordu. Bu Ülkemiz adına bir kayıp olurken, milyarlarca lira kayıplarına neden oluyordu. AK Kadroların göreve gelmesiyle birlikte yol konusunda 50-60 yılda yapılmayanı 13 yılda yaparak büyük bir başarı sağladılar. Bu hizmetleri halkımız fazlasıyla hakkediyor" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı 65 yaş üstü için dolmuşların ücretsiz olması, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdesini verdiği hafif raylı sistem tramvay ve Sivas'a kadar gelen hızlı tren gibi ulaşım konularını anlattı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof.dr. Mustafa Ilcalı: 'Kadim Şehir Erzurum Hizmete Doyacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement