Program Bitince Herkes Beni Konuşacak! - Son Dakika
Güncel

Program Bitince Herkes Beni Konuşacak!

"İnsanlar yarışmalara girip, eğitim almadan ve hiç bir oyunculuk geçmişi olmadan, birden karşımıza oyuncu ve jön olarak çıkabiliyorlar."

17.02.2016 08:33

Ünlü oyuncu Kemal Erek'ten, "Yeni Bir Hayat" yarışması ve hayatı ile ilgili samimi itiraflar...

" Show Tv'de yayınlanan ve kendilerini ispatlamış, mükemmel jüri kadrosunda; Dansta Tan Sağtürk, Pilateste Ebru Şallı, Modada, Cengiz Abazoğlu'nun olduğu, sunuculuğunu ise Şebnem Kısaparmak'ın yaptığı "Yeni Bir Hayat" yarışmasına girdiğimde, yarışmanın jürisi ve formatı beni çok etkiledi. Her şeyden önce, benim mesleğim oyunculuk. Ama kendi kendime çok düşündüm. Ve dedim ki; insanlar yarışmalara girip, eğitim almadan ve hiç bir oyunculuk geçmişi olmadan, birden karşımıza oyuncu ve jön olarak çıkabiliyorlar. Bunu "çok büyük terbiyesizlik" olarak bulduğum için, bu yarışmaya da girmekten vazgeçiyordum. Fakat kendimi "Kemal Erek kimdir? Ne yapmıştır?" diye sorgulayıp, geçmişime baktığımda, birbirinden güzel birçok projede yer aldığımı gördüm.

"Kariyerime ünlü yönetmen Biray Dalkıran ile çalışıp, tecrübelerimi arttırarak devam ettim."

İlk projem; Star TV'de yayınlanan, yönetmenliğini " Mustafa Şevki Doğan'ın" yapmış olduğu, "Baba Ocağı dizisiydi. Birol Güven'in atv'de yayınlanan "Doksanlar" dizisinde Burak karakterini canlandırdıktan sonra, kariyerime ünlü yönetmen Biray Dalkıran ile çalışıp, tecrübelerimi arttırarak devam ettim. Biray Dalkıran'ın Kıbrıs'ta çektiği "Seni Seviyorum Adamım" filminde kendime yakın hissettiğim, "Pop Star Akın" karakterine hayat verme fırsatı yakaladım. Devamında ki projelerim, yönetmenim Biray Dalkıran'ın çektiği Çanakkale Şehitlerine hazırlanmış özel bir klip ve sonrasında da "Eski Sevgiliyi Unutmanın On Yolu" filmi oldu. Son olarak, 11 Mart 2016 da vizyona girecek olan Şafak Sezer'in yazmış ve yönetmiş olduğu "Kolpaçino 3. Devre" filminde, Erkan Petekkaya'nın yeğeni "Tünay" karakterini canlandırdım. Oyunculuk mezunu olarak, 2009'dan bu zamana kadar birbirinden güzel işlerin kadrosunda, birbirinden güzel rollerde yer aldıktan sonra, yarışmaya girip yarışmadan oyuncu olarak çıkmak için uğraşmayacağımdan ve yarışmadan sonra oyunculuk kariyerime kaldığım yerden devam edeceğim için rahat rahat bu yarışmaya girmeye karar verdim. Her şeyden önce şunu hiç bir zaman unutmadım; daha yolun başındayım.

"Ünlü yönetmen Biray Dalkıran; Türkiye'de birçok ilke imza atmış, kendini kamera arkasında saklamayı başarabilmiş, alçak gönüllü, nadir insanlardan biridir."

Ustaları izleyerek büyüdüm ve onları örnek aldım. Hepsi benim için çok değerlidir. Beni tecrübesi olan insanların sevmesi çok mutlu ediyor. Ünlü yönetmen Biray Dalkıran; Türkiye'de birçok ilke imza atmış, kendini kamera arkasında saklamayı başarabilmiş, alçak gönüllü, nadir insanlardan biridir. Onunla daha çok iş yapacağımızı şimdiden hissediyorum ve ülkeme hizmet etmek için, mesleğimi oyunculuk seçtim ben! Bu yolda eksiklerimi, beni izleyenlere hissettirmeden tamamlayacağım."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Program Bitince Herkes Beni Konuşacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement