Pursaklar'da 80 Hanım Daha Sertifika Sahibi Oldu - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da 80 Hanım Daha Sertifika Sahibi Oldu

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’ndeki bilgisayar ve çocuk gelişimi kursuna katılan 80 hanım, eğitimlerini tamamlayarak sertifika aldı.

12.03.2015 10:31

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi'ndeki bilgisayar ve çocuk gelişimi kursuna katılan 80 hanım, eğitimlerini tamamlayarak sertifika aldı.

Belediyenin sunmuş olduğu imkanları değerlendiren hanımlar, özverili çalışmaları ve gösterdikleri gayretlerle geleceğe emin adımlarla yürüyüp meslek sahibi oluyor. Kişisel gelişimden mesleki kurslara kadar birçok konuda ücretsiz hizmet alan hanımlar, katıldıkları eğitimleri başarıyla tamamlayıp MEB onaylı sertifika sahibi oluyor. Bu kapsamda açılan bilgisayar ve çocuk gelişimi kursuna katılan 80 hanım daha sertifika aldı. Pursaklar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin'in katıldığı törenle sertifikalarını alan hanımlar, mutluluklarını ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür etti.

Kursların devam ettiği Pursaklar Ayyıldız, Nezaket, Saray Hanım Evi ve Tevfik İleri Sosyal Tesisleri'ndeki faaliyetlerden yararlanmak isteyenler bu merkezlere başvurabilir. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da 80 Hanım Daha Sertifika Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement