Pursaklar'ın Mimari Projelerine Ödül Verildi - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'ın Mimari Projelerine Ödül Verildi

Ankara’nın yerel internet sitesi Haber Ankara üçüncü yaşını düzenlediği bir ödül töreni ile kutladı.

03.06.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın yerel internet sitesi Haber Ankara üçüncü yaşını düzenlediği bir ödül töreni ile kutladı. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı gecede "Yılın Geleneksel Mimari Projeleri" ödülü Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e takdim edildi.

Kısa sürede internet siteleri arasında üst sıralara yerleşen Haber Ankara, düzenlediği törende siyaset, iş, bürokrasi, spor ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirdi. Wonders Event'da gerçekleşen ödül gecesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Recep Tekcan ve çok sayıda davetli katıldı.

"Saygı Engelsiz Kalpler Mehter Takımı" ve "Ankara Kulübü Derneği Seğmenleri"nin gösterisi ile başlayan tören, ödüllerin verilmesi ile devam etti. Gecede açılış konuşması yapan Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Volkan Memduh Gültekin "Bu tabloyu tekrar yaşadığım için önce Allah'a şükrediyorum, ardından tüm katılımcılara, okuyucularımıza ve gecemizi onurlandıran misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

BALTA: "SELÇUK AĞABEYİMİZİN BAŞARISINA ŞAHİDİZ"

Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı gecede "Yılın Geleneksel Mimari Projeleri" ödülünü Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e takdim eden AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, şehitlere rahmet dileyerek başladığı konuşmasında Alman Parlamentosunda alınan kararı kınayıp "Başkent'imize hizmet eden kıymetle belediye başkanlarımız aramızda. Başkanlarımızdan biri de çok sevdiğimiz kıymetli ağabeyim Selçuk Çetin'dir. Kendisi Pursaklar'ı nereden nereye getirdi. Buna hepimiz şahidiz. Özellikle dışarıdan gelen insanlar bu değişimin çok daha farkında. Kendilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ödülü alan Başkan Çetin de yaptığı konuşmada; "Sosyal ve kültürel belediyecilik yapmaya özen gösteriyoruz. Biz geçmişten ilham alıyoruz. Ecdadımız her zaman milli ve manevi değerlerle bize güç veriyor. Pursaklar'da milli ve manevi değerleri yaşatmak için Türkiye'nin ilk Nezaket Okulunu, Dede Torun Evlerini yaptık. Bunlar bize nasıl haz veriyorsa Selçuklu ve Türk mimarisini yaşatmak da mutluluk veriyor. Bizlere bu ödülü layık gören Haber Ankara ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ödül gecesi Neval Solak'ın konseri ile son buldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'ın Mimari Projelerine Ödül Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement