Rehber Öğretmenler Kumluca'da Toplandı - Son Dakika
Güncel

Rehber Öğretmenler Kumluca'da Toplandı

Rehber Öğretmenler Kumluca\'da Toplandı

Antalya'nın batısındaki rehberlik ve araştırma merkezlerinde görev yapan öğretmenler, Kumluca'da toplandı.

17.10.2016 09:52

Antalya'nın batısındaki rehberlik ve araştırma merkezlerinde görev yapan öğretmenler, Kumluca'da toplandı.

Kumluca Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde yapılan toplantıya Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı ilçelerinde görev yapan 115 rehber öğretmen katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim öncesi rehber öğretmenlerin kaynaşması, fikir alışverişinde bulunulması amacıyla yapılan toplantının yararlı olması temennisinde bulundu.

Kumluca Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abdullah Kocabaşoğlu da konuşmasında, rehber öğretmenlerinin özel bir eğitim metoduyla öğrencilere ve ailelerine eğitimler vermeye çalıştığını belirterek, bundan dolayı da mesleklerinin çok farklı olduğunu söyledi.

Rehber öğretmenlerin sabırlı olmayı, empati yapmayı en iyi şekilde bilen eğitimciler olduğunu vurgulayan Kocabaşoğlu, "Öğrencilerimizin anlamamasından veya anlayamamasından rahatsız olmamalısınız. Çünkü sizin öğrencileriniz özel öğrenciler. Bunun farkında olarak çalıştığımız sürece özel çocuklarımızın eğitiminde başarıyı yakalamış oluruz. Hepinize daha dönemin başındayken başarılar diliyor, sabırla ve hiç bıkmadan çalışmanızı tavsiye ediyorum." dedi.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Nesrin Sönmez de öğretmenlere özel öğrenci eğitimindeki yeni teknikleri anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rehber Öğretmenler Kumluca'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement