Saadet Partisi'nden AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nden AK Parti'ye Ziyaret

Saadet Partisi\'nden AK Parti\'ye Ziyaret

Saadet Partisi Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında seçime giren siyasi parti il teşkilatlarına nezaket ziyaretlerini başlattı.

08.10.2015 14:15

Saadet Partisi Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında seçime giren siyasi parti il teşkilatlarına nezaket ziyaretlerini başlattı.

İlk ziyaretini AK Parti'ye gerçekleştiren heyeti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, AK Parti Milletvekili adayı Şahap Kavcıoğlu ve ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal karşıladı. Sıcak ve samimi dostluğa dayalı ifadelerle geçen görüşmede Saadet Partisi İl Başkanı Osman Temur, sadece bayramlarda yaşanan birlik ve beraberliğin Bayburt'ta özellikle seçimlerde yaşanması gerektiği, siyasi partilerdeki diyaloğun olgunluk ve seviye oluşturmaya yönelik önemli bir yaklaşım olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Bayburt 1. Sıra Milletvekili adayı Şinasi Başaran, çok partili parlamenter sistemin doğası gereği muhalefetin önemini vurgulayarak kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizdi ve şu tespitte bulundu; " İyi bir muhalefet, iyi bir koalisyon ortağı gibi değerlidir. Sağlıklı ve sürekli hale getirilmiş böyle bir diyaloğun faydası toplumun ihtiyacıdır, ciddiye alınması gerekir" dedi.

Sözlerini, son birkaç seçimin gergin geçtiği ve gerilim içerisinde baskılanan toplumun sağlıklı bir tercih de yapamayacağı, yapay gerilimlerin manipülasyon içermesi nedeniyle bir çok yanlışa neden olacağı ifade eden Şinasi Başaran, "Bizler Milli Görüş olarak, Tüm dünyada yaşananların küresel ölçekli yapılanma çalışmalarının her ülkeye kendisini dayattığı bir dönemde insanımızın birbirini çok iyi anlaması gerektiğini önemsiyoruz. Bayburt'umuzun siyasal ufkuna perspektif kazandırmak, samimi ve iyi niyetli insanımıza seçenek sunmak adına siyasal üslubun seviyesini belirlemek, büyük ölçekli tehdit ve tehlikelerden haberdar etmek istiyoruz. Bu anlamda, diğer partileri de ziyaret ederek yararlı gördüğümüz farklı yaklaşımların zenginlik demek olduğunun altını çizerek, her partiye en büyük muhalefeti bizler yapacağı" diye konuştu.

Saadet Partisi Bayburt 2. Sıra Milletvekili adayı Abdulmecit Bekmezci ise, yüksek siyasetin zaten bu demek olduğu, bu yaklaşımın artarak devam edeceğini ve esirgenen her bir sözün büyük bir vebal demek olduğunu belirtti.

Ziyaret karşılıklı samimi sohbet ve hayırlı bir seçimin yaşanması temennisiyle sona erdi.

Saadet Partisi Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci siyasi parti ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nden AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement