Şahin: "17 Aralık Operasyonu AK Parti'yi Yıkma Planıdır" - Son Dakika
Yerel

Şahin: "17 Aralık Operasyonu AK Parti'yi Yıkma Planıdır"

Malatya AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile partili heyet, Doğanşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

05.01.2014 16:20

Malatya AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile partili heyet, Doğanşehir'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Doğanşehir İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Şahin ve Çakır, esnafla görüştü, Erkenek, Kurucaova beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Milletvekili Şahin, 17 Aralık tarihindeki dosyaların AK Parti'yi al aşağı etmenin planları olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Başbakanı itibarsızlaştıralım, AK Parti'den kurtulalım' hesapları vardı ama vatandaşımız buna itibar etmedi, inanmadı. Şu anda AK Parti'yi yıkma planları bu tezgahı kuranların yıkılmasına vesile olan bir noktaya gelmiştir. Vatandaşlarımız bu konuda onların hiçbir zerre kadar inandırıcılığının kalmadığını ifade ediyor. Halk Bankası bu ülkenin en itibarlı bankaları içerisinde yer almasına rağmen Amerika'nın, İsrail'in, İngilizlerin, Almanların ve Rusların istememiş olduğu faaliyet alanına girmesi, körfez ülkelerindeki gelirin, enerji paralarının Halk Bankası üzerinden transfer edilmesi ve Türkiye'nin milyarlarca dolar kar sağlaması birilerini ciddi derecede rahatsız etti. Çünkü daha önce bunların çoğu onlar üzerinden gidiyordu. İlk kez AK Parti iktidara geldikten sonra itibarsızlaştırılan ilişkiler itibarlı bir noktaya gelmeye başladı. Ortadoğu'da şu an Başbakanımız hangi ülkeye giderse gitsin, gitmiş olduğu her ülkede kendi ülkelerinin Başbakanlarına, kendi yöneticilerine gösterdikleri sevgiyi, muhabbeti, yakınlığı Başbakanımıza gösteriyorlar. Başbakanımızın da dediği gibi kendi evladımız da olsa yolsuzluk varsa sonuna kadar gitmek zorundayız. Kim olursa olsun yolsuzluk kabul edilebilir bir durum değildir."

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Türkiye'nin bugün farklı bir noktaya geldiğini anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye, artık kalkınan, gelişen bir ülke konumunda. Halkın içinden çıkmış bir iktidar, halka değer veren bundan dolayı hepimizin gönlünü kazanmış bir Başbakanımız var. Her seçimde bir takım olaylar yaşanıyor. Aramıza nifak sokmak isteyen, kavga isteyen birçok insan var. Buradaki amacı AK Parti iktidarına, Başbakanımıza karşı yapılan bir girişim olarak görüyoruz. Türkiye artık kendi savunma sanayisini kendi uçağını, kendi aracını yapabilmeyi düşünen organize eden bir duruma geldi. Başbakanımız sadece Türkiye'de değil, tüm İslam ve Ortadoğu coğrafyasında, bütün ezilenlerin, mazlumların ümidi haline geldi."

Malatya'da 5 yıl içerisinde büyük değişim, dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çakır, sözlerine şöyle devam etti: "Altyapı ve üstyapıda büyük çalışma gerçekleştirdik. Cadde sokak çalışmalarında prestij yollar düzenledik. Malatya yeni bir şehir hüviyetine kavuştu. Fiziki yapılanmaya önem verdik. Malatya bölgenin önemli bir şehri haline geldi. Bu seçimle birlikte büyükşehir statüsüne geçeceğiz, bu çok önemli, hizmet anlamında büyük bir fırsattır. Kaynakları hizmet ve yatırıma dönüştüreceğiz. Seçimlerden sonra zaman kaybetmeden Malatya'nın her tarafında hizmete başlayacağız." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin: '17 Aralık Operasyonu AK Parti'yi Yıkma Planıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement