Samsun'da Plaj Voleybolu Heyecanı - Son Dakika
Spor

Samsun'da Plaj Voleybolu Heyecanı

Samsun\'da Plaj Voleybolu Heyecanı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen “Nestea Pro Beach Tour”un Samsun etabı yarın Atakum ilçesi sahilinde başlıyor.

13.08.2014 17:36

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen "Nestea Pro Beach Tour"un Samsun etabı yarın Atakum ilçesi sahilinde başlıyor.

TVF tarafından, Nestea ana sponsorluğunda düzenlenen Nestea Pro Beach Tour'un altıncı ve son ayağı olan Samsun etabının basın toplantısı yapıldı. Atakum Alin Cafe'de düzenlenen toplantıya TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç ve Etap Sorumlusu Tuğrul Olcan Çamur katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, "Samsun'un Atakum ilçesinde Nestea Pro Beach Tour serisinin son etabını gerçekleştireceğiz. 17 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan turnuva tek sahada oynanacak. Bizim için Nestea'nın desteği çok önemli. Plaj voleybolu Türkiye'de yeniden gelişmekte olan bir spordur. Son 2 yıldır çok büyük atılımlar geçerleştirdik. Geçen yıl 11, bu yıl da 21 organizasyon gerçekleştirdik. 17 takım katılıyor. Bunların 6 tanesi bayan, 11 tanesi erkekten oluşuyor. Bayanlarda ilk 4'e, erkeklerde de ilk 6 takıma para ödülü dağıtılacak. Amatör ve profesyonel isteyen herkes takılabiliyor. Buradaki amacımız Türk milli takımını olimpiyat seviyesine çıkaracak büyük organizasyonlar ortaya çıkartmak. Aynı zamanda da 2016 olimpiyatlarına kalacak takımlarımızı ortaya çıkartmaktır. Turnuva maçlarımız 14 - 16 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Önümüzdeki yıl daha büyük organizasyonlar planlıyoruz. O yüzden de bize seyirci katılımının yoğun olduğu bölgeler gerekiyor. Eğer Samsun'da biz bunu yakalayabilirsek önümüzdeki yılda bu organizasyonu getirmek istiyoruz. Bu turnuva maçlarımıza bütün halkımızı bekliyoruz" dedi.

Nestea Pro Beach Tour'un son etabını Samsun'da düzenlediklerini ifade eden Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç, "Öncesinde Çeşme, Antalya, Marmaris, İstanbul, Şile ve Fethiye'de etaplarımız oldu. TVF ile beraber çalışıyoruz ve bu sporu Türk halkına sevdirmeye çalışıyoruz. Biz bu yola 'Serinliğe bırak kendini' sloganı ile çıktık. Buradaki amacımız plaj voleybolu oynandıktan sonra bir serinlik molası oluşturmak. Hem eğlenceli aktivitelerle halkımızı spora davet etmek hem de plajda bir hoşluk oluşturmaktır" diye konuştu.

Plaj voleybolu müsabakaları Atakum ilçe sahili Palmiye Kafe mevkisinde 14-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun'da Plaj Voleybolu Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement