Saraylı Muhtar Özmen: Cumhurbaşkanlığı Sarayı Abartıldığı Kadar Var - Son Dakika
Güncel

Saraylı Muhtar Özmen: Cumhurbaşkanlığı Sarayı Abartıldığı Kadar Var

Saraylı Muhtar Özmen: Cumhurbaşkanlığı Sarayı Abartıldığı Kadar Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği 4'üncü muhtarlar toplantısına katılan Tekirdağ'ın Saray İlçesi Sefaalan Mahallesi muhtarı Mehmet Özmen, sarayın abartıldığı kadar ihtişamlı olduğunu ifade ederek, "Ben hayatımda bir daha gidebilir miyim bilmiyorum.

11.04.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği 4'üncü muhtarlar toplantısına katılan Tekirdağ'ın Saray İlçesi Sefaalan Mahallesi muhtarı Mehmet Özmen, sarayın abartıldığı kadar ihtişamlı olduğunu ifade ederek, "Ben hayatımda bir daha gidebilir miyim bilmiyorum. Ben mutluluk duydum ve çok memnun ayrıldım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen muhtarlar toplantısının geçen mart aylında yapılan dördüncüsüne muhtar Mehmet Özmen de katıldı. Toplantıda Ankara, İstanbul, Yalova, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Kocaeli, Kırklareli ve Bilecik'ten gelen 424 muhtarı bulundu. Toplantıya katılan muhtarlardan Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Sefaalan Mahallesi muhtarı Mehmet Özmen, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın abartıldığı kadar güzel ve ihtişamlı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı'nın davetiyle toplantıya gittiğini anlatan muhtar Mehmet Özmen, "Saray İlçesi'nden ben davet edildim. Bu davetinden dolayı Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizde davete icabet etmek sünnettir. Yeni sarayda bir konuşması oldu. Gündeme dair konuları ve geçmişte yapılanları ve daha sonra yapılacakları anlattı. Yaklaşık olarak bir saat süren bir konuşma yaptı. Bizler de mutlu olduk. Cumhurbaşkanı Sarayı halka açılmış. Muhtarlar davet edilmiş bu biz muhtarlar tarafından da çok olumlu karşılandı. Toplantının ardından kış bahçesi adı verilen salonda yemek vardı. Güzel ihtişamlı bir saray. Orada ağırlandık fotoğraf çektirdik daha sonra saraydan ayrıldık. Sonra Ak Saray'dan evimiz olan Saray'a geldik. Ben hayatımda bir daha gidebilir miyim bilmiyorum. Ben mutluluk duydum ve çok memnun ayrıldım" dedi.

Muhtar Mehmet Özmen, Cumhurbaşkanı'nın daveti için Ankara'ya otobüsle gidip uçakla döndüğünü söyledi. Özmen 600 lira yol masrafını kendisinin karşıladığını sözlerine ekledi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saraylı Muhtar Özmen: Cumhurbaşkanlığı Sarayı Abartıldığı Kadar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement