Savdes-Sen Bilgilendirme İstişare Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Savdes-Sen Bilgilendirme İstişare Toplantısını Yaptı

Savdes-Sen Bilgilendirme İstişare Toplantısını Yaptı

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN), Malatya'da bilgilendirme ve istişare toplantısını yaptı.

13.04.2014 11:28

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN), Malatya'da bilgilendirme ve istişare toplantısını yaptı.

Malatya, Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Tunceli ve Bingöl illerinde çalışmalarda bulunan SAVDES-SEN, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Malatya'da illerin temsilcileri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Aksaç Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan SAVDES-SEN Bölge Koordinatörü Ruhi Arslanboğa, "Malatya bölgesi koordinatörlüğünde 9-12 Nisan tarihlerinde bilgilendirme ve istişare toplantıları yapıldı. 2013 Temmuz ayında Anayasa Mahkemesi'nin gerekçeli kararından sonra Malatya bölgesi koordinatörlüğünde teşkilatlanan illerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerin ardından Malatya'da geniş kapsamlı bilgilendirme ve istişare toplantısında bir araya geldik" dedi.

SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz ise sendikanın kuruluş aşamasıyla ilgili bilgiler vererek, yapacakları çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Cengiz, sendikanın temsilciliklerinin bulunduğu illerde bir takım çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek, ziyaretlerin yanı sıra bilgilendirme toplantıları yaptıklarını da dile getirdi.

Üretken bir sendikacılık yapmak istediklerini kaydeden Cengiz, "Bizim sendikamız, Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli olan memurları kapsıyor. Sadece sizin sendikanız. Maliye ve Adalet Bakanlığı'nda görevli memurlar da aynı zamanda bizim hizmet kolumuz kapsamında yer alıyor. Biz silahlı kuvvetlerde çalışan personelin çok ciddi problemlerinin olduğunu biliyoruz. Biz kendi problemlerimizi çözmek, kendi problemlerimize enerjimizi harcayabilmek adına teşkilatlanmamızı yapıyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Savdes-Sen Bilgilendirme İstişare Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement