Şehit Uzman Çavuş Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Görüntü Dökümü: Şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin'in baba evinden detaylar, Şehidin yakınlarından detaylar, Şehidin cenazesinin ambulans eşliğinde getirilişi, Şehidin cenaze namazının kılınması, Şehidin yakınlarının ağıt yakması, Sur'daki terör operasyonu Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

16.01.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin'in baba evinden detaylar,

Şehidin yakınlarından detaylar,

Şehidin cenazesinin ambulans eşliğinde getirilişi,

Şehidin cenaze namazının kılınması,

Şehidin yakınlarının ağıt yakması, Sur'daki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Helikopterle Kaman ilçesine bağlı Tatık köyüne getirilen şehidin cenazesi, helallik için köy konağına götürüldü.

Burada şehidin eşi Alev Şahin, tabuta sarılarak ağladı ve "Ben seni toprağa vermek için mi getirim" diye ağıt yaktı. Baba Ahmet ve anne Karkız Şahin ile şehidin çocukları Yusuf, Yağmur ve Damla Şahin'i sağlık ekipleri ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Helallik alınıp dua edilmesinin ardından Şahin'in cenazesi, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in köy konağı önünde kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir ve Kırıkkale milletvekilleri, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Kırşehir Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kaman Kaymakamı Hakan Şen, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement