Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Van’da Tendürek Dağı’nda terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Tortum, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

05.09.2016 18:02

Van'da Tendürek Dağı'nda terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Tortum, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Van Tendürek Dağı'nda şehit olan Salih Tortum için Fatih Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Fatih Camii'nde düzenlenen törende, şehit babası Mustafa Tortum taziyeleri kabul etti. Törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından acılı baba oğlunun tabutuna sarılarak bir süre gözyaşı döktü. Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bu sırada cenaze törenine katılan vatandaşlar 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde sloganlara atarak teröre tepki gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement