Septimius Severus Köprüsü'nün Restorasyon İhalesi Temmuz'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Septimius Severus Köprüsü'nün Restorasyon İhalesi Temmuz'da Yapılacak

Septimius Severus Köprüsü\'nün Restorasyon İhalesi Temmuz\'da Yapılacak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılacak olan Araban ilçesindeki Tarihi Septimius Severus Köprüsü’nde restorasyon çalışmalarının ihalesinin Temmuz ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

27.06.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılacak olan Araban ilçesindeki Tarihi Septimius Severus Köprüsü'nde restorasyon çalışmalarının ihalesinin Temmuz ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

Milletvekili Erdoğan,"Araban ilçesine bağlı Gümüşpınar kırsal mahallesi sınırında geçen Karasu, Sıtma Pınar Çayı üzerindeki tarihi Septimius Severus Köprüsü'nün Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışması projesinin tamamlandığını, restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarının başlaması için önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde ihalesi yapılacağını söyledi. Milletvekili Erdoğan, "Bölgemizin önemli tarihi eserlerinden olan tarihi Septimius Severus Köprüsü'nün proje çalışmalarının tamamlandığını ve Temmuz 2015 tarihinde de restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarının başlatılması için ihalesi yapılacağı açıklamasını daha önceden yapmıştım. Proje çalışmaları tamamlanan tarihi köprüde restorasyon ve çevre düzenlemesi için Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan ihalenin ardından restorasyon çalışması başlatılacak olan tarihi Septimius Severus Köprüsü'nü de Araban ilçesinde bulunan tarihi Anıt Mezarlar gibi turizme kazandıracağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Septimius Severus Köprüsü'nün Restorasyon İhalesi Temmuz'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement