Siirt'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Siirt'teki Terör Saldırısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Siirt-Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 8 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

20.08.2015 09:01

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Siirt- Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 8 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Siirt-Pervari karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK'lıların menfeze yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattığı alçak saldırıda 8 askerimiz şehit düşmüştür. Ülkemizin, milletimizin dirliğine, birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına yönelik gölge düşürmek isteyen ve istikrarlı büyümesini bozmak amacıyla gerçekleştirilen bu ve bunun gibi tüm saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine daha da kenetlenerek, bu hainlerin oyununu bozacaktır. Milletimiz, bu hain ve alçak saldırılar karşısında birliğinden, beraberliğinden ve sabrından ödün vermeyecektir.*

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'teki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement