Simav 23 Nisan'da 5 Ülkeden 102 Yabancı Öğrenciyi Ağırlayacak - Son Dakika
Yerel

Simav 23 Nisan'da 5 Ülkeden 102 Yabancı Öğrenciyi Ağırlayacak

Simav 23 Nisan\'da 5 Ülkeden 102 Yabancı Öğrenciyi Ağırlayacak

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan ve Arnavutluk’tan gelecek 102’si öğrenci toplam 144 konuğu 4 gün boyunca ağırlayacaklarını bildirdi.

12.04.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan ve Arnavutluk'tan gelecek 102'si öğrenci toplam 144 konuğu 4 gün boyunca ağırlayacaklarını bildirdi.

Beş ülkeden gelecek yabancı uyruklu konukların katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu yıl da Simav'da renkli görüntülere sahne olacağını ifade eden Başkan Özkan, ilçeye gelecek miniklerin gönüllü vatandaşlar, eğitimcilerin yanı sıra müzisyenlerin Belediye tarafından Eynal Kaplıcaları tesislerinde misafir edileceğini söyledi.

Yabancı konukların Simav'da misafir edildikleri 4 günlük süreçte değişik yerlerde gerçekleştirecekleri çeşitli etkinliklerle ülkelerinin folklor ve kültürünü tanıtacaklarını dile getiren Başkan Özkan, "Bu arada biz de boş durmayacağız. Yabancı konuklarımıza ev sahipliği yapan öğrencilerimiz ve ailelerinin yanı sıra belediye olarak bizlerde onlara Simav'ın dillere destan misafirperverliği, örf, adet ve geleneklerimizi sergileyerek dünya çocuklarıyla kaynaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Önceden belirlenen program kapsamında bu yılki konukların Simav'a 20 Nisan günü gelecekleri ve 24 Nisan günü ülkelerine dönecekleri bildirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav 23 Nisan'da 5 Ülkeden 102 Yabancı Öğrenciyi Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement