Şırnak'ta Kış - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Kış

Şırnak\'ta Kış

Şırnak merkez ve ilçelerinde kar yağışı nedeniyle mahsur kalan çok sayıda.

12.12.2013 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak merkez ve ilçelerinde kar yağışı nedeniyle mahsur kalan çok sayıda vatandaş jandarma ekiplerince kurtarıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Güçlükonak ilçesinin Fındık- Gümüşyazı köyleri arasında mahsur kalan Güçlükonak Lisesinden 35 öğrenci, pazara gitmek üzere yola çıkan 28 vatandaş ile Cemavi Köprüsü Kurik Tepesi mevkisinde mahsur kalan 25 kişi kurtarılarak, evlerine teslim edildi.

Güçlükonak'ın Akçakuşak köyünde mahsur kalan 11 öğretmen de jandarma ekiplerince köyden alınarak ilçe merkezine getirildi.

İdil ilçesinde Sırtköy köyü Beyaztepe mevkisinde hayvanlarını aramaya çıkan ve tipi nedeniyle bölgedeki mağaraya sığınan bir vatandaşın kurtarılması için İdil Afet Kurtarma Merkezi görevlileri arama faaliyetlerine başladı.

Cizre ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Jandarma Komutanlığınca, Cizre- Mardin karayolunun ulaşıma açılması ve mahsur kalan araçların kurtarılması için yürütülen çalışmalar sürerken araç sürücülerine kumanya dağıtılıyor.

Şırnak merkeze bağlı Kumçatı Yatılı Bölge Okulunda öğrenim gören 18 öğrenciyi kent merkezine taşıyan servis, İkizce rampasında yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı. Jandarma ekiplerince kurtarılan öğrenciler okullarına teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların ve araçların kurtarılması çalışmaları sürüyor. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement