Son Kuşlar' Tiyatro Oyununun Galası Trabzon Cezaevi'nde Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Son Kuşlar' Tiyatro Oyununun Galası Trabzon Cezaevi'nde Yapılacak

Trabzon'da düzenlenecek '17'nci Karadeniz Tiyatro Festivali' kapsamında 'Son Kuşlar' adlı tiyatro oyununun galası, E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yapılacak.

09.05.2016 13:20

Trabzon'da düzenlenecek '17'nci Karadeniz Tiyatro Festivali' kapsamında 'Son Kuşlar' adlı tiyatro oyununun galası, E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yapılacak.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, 'Son Kuşlar' adlı tiyatro oyunu, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Trabzon Devlet Tiyatroları Sanat Yönetmenliği'nce yapılan organizasyonla, Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 4 gün sahnelenecek. Sait Faik Abasıyanık'ın 'Son Kuşlar' adlı eserinden yola çıkarak Firdevs Aylin Tez'in oyunlaştırdığı, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Turgay Tanülkü'nün yönettiği ve başrolünü oynadığı oyun, galası cezaevinde yapılacağı için de farklılık ortaya koyacak ve bir ilk olarak değerlendirilecek. Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Tiyatro Salonu'nda ilk gösterimi 10 Mayıs'da yapılacak olan oyunu, Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlüler izleyecek. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Kuşlar' Tiyatro Oyununun Galası Trabzon Cezaevi'nde Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement