Suriyeli Kaçaklar Bulgar Sınırında Donmak Üzereyken Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Kaçaklar Bulgar Sınırında Donmak Üzereyken Kurtarıldı

Suriyeli Kaçaklar Bulgar Sınırında Donmak Üzereyken Kurtarıldı

Edirne'nin Bulgaristan'a sınır Büyükdöllük Köyü'nde aralarında 13 çocuğun da bulunduğu 31 Suriyeli donmak üzereyken köylüler ve jandarma tarafından kurtarıldı.

05.02.2016 15:25

Edirne'nin Bulgaristan'a sınır Büyükdöllük Köyü'nde aralarında 13 çocuğun da bulunduğu 31 Suriyeli donmak üzereyken köylüler ve jandarma tarafından kurtarıldı.

Edirne'nin merkeze bağlı Büyükdöllük Köyü'nde dün gece yarısı köy kahvesine gelen, Suriye uyruklu Muhammet  Elkasrini, sınırdan kaçak olarak Bulgaristan'a geçtiklerini, ancak sınır görevlilerinin kendilerini tekrar Türkiye'ye gönderdiğini ve yağış nedeniyle bataklığa dönen bölgede mahsur kaldıklarını söyleyerek yardım istedi. Bunun üzerine köylüler jandarmaya haber verdi. Suriyeli kaçakları kaldıkları yerden kurtarmak için harekete geçen Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yağışlar nedeniyle bataklığa dönen bölgede kaçakları donmak üzereyken buldu. Traktörlerle bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, 13'ü çocuk 31 Suriyeli kaçağı kurtardı. Yakalanan kaçaklar geri gönderilmek üzere Tunca Barınma Evi'ne gönderildi.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Kaçaklar Bulgar Sınırında Donmak Üzereyken Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement