Sütçü İmam'ın Torunları Dernek Açtı - Son Dakika
Yerel

Sütçü İmam'ın Torunları Dernek Açtı

Sütçü İmam\'ın Torunları Dernek Açtı

Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasıyla ilçe statüsüne yükselen Kapaklı'da ikamet eden Kahramanmaraşlılar, dernek çatısı altında buluştu.

10.03.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasıyla ilçe statüsüne yükselen Kapaklı'da ikamet eden Kahramanmaraşlılar, dernek çatısı altında buluştu.

Kapaklı Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği'nin açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Derneğin açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Kahramanmaraşlı katıldı.

Kapaklı Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği'nin tüm Kapaklı halkına ve Trakya Bölgesi'ne hayırlı olmasını temenni eden Dernek Başkanı Ali Polat, "Dernekler, bulundukları şehrin farklı renkleridir. Bu anlamda Kahramanmaraşlılar olarak bizler de ilçemize ayrı bir renk, ayrı bir değer katacağız" ifadelerini kullandı.

Açılış töreninde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken, dernek için yardım toplandı. Davul zurna ekibi tören boyunca katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sütçü İmam'ın Torunları Dernek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement