Taşkın: "7 Haziran'da Milletimiz Bir Kez Daha AK Parti Diyecek" - Son Dakika
Yerel

Taşkın: "7 Haziran'da Milletimiz Bir Kez Daha AK Parti Diyecek"

Taşkın: "7 Haziran\'da Milletimiz Bir Kez Daha AK Parti Diyecek"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Mustafa Şahin ile Bayram Taşkın, Niyazi, İsmetiye, Kavalıbağ, Dabakhane ve Yenihamam Mahallelerinin katılımıyla gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuştu.

03.06.2015 13:41

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Mustafa Şahin ile Bayram Taşkın, Niyazi, İsmetiye, Kavalıbağ, Dabakhane ve Yenihamam Mahallelerinin katılımıyla gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuştu.

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Güder, AK Parti'nin gücünü milleten aldığını kaydederek, yeni Türkiye yolunda milletle beraber yollarına devam edeceklerini belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, laf üretmediklerini hizmet ürettiklerini ifade ederek, "Battalgazi'de yapılan çalışmalar Türkiye'ye rol model oldu" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, "Karanlık olaylara fırsat vermemek için bütün gücümüzle sandıklara gideceğiz" diye konuştu. Taşkın, eski Türkiye'nin geride kaldığını ifade ederek, "Eski Türkiye'nin siyasi yüzünde, halka kendini temsil etme özgürlüğü tanınmıyordu. 'Siz kendinizi yönetmeyi bilmezsiniz' diyen bir Türkiye vardı. Bir avuç azınlık Türkiye'yi sömürüyordu. 99'u hatırlayın sizlerin oyu ile seçilen bir hanımefendiye, başını açmadığı için, 'dışarı, dışarı, dışarı' diye tempo tutmuşlardı. Bugün Allah'a hamdolsun başörtülü hanım kardeşlerimiz kamu kurum ve kuruluşlarında özgürce mesleklerini icra edebiliyorlar" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'de her şeyi yerinden oynattıklarını belirtti. Şahin, sadece Türkiye değil, Türkiye'de emelleri olan dış bağlantılı organizasyonları da kökünden silkelediklerini ifade ederek, milletin desteğiyle birlikte eğilmediklerini, bundan sonra da eğilmeyeceklerini ve dik duruşlarını sergilemeye devam edeceklerini kaydetti.

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu dile getiren Şahin, "Her şeyi yeni baştan şekillendirdik. Milletimize ters gelen bazı uygulamaları yeni baştan şekillendirdik ve o şekilde bugünlere geldik" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşkın: '7 Haziran'da Milletimiz Bir Kez Daha AK Parti Diyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement