Taşkın Işık'a Bakırçay'da Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Taşkın Işık'a Bakırçay'da Büyük İlgi

Teşkilatın adayı lakabıyla gittiği her yerde ilgiyle karşılanan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili A. Adayı Taşkın Işık, Dikili Bergama ve Kınık'ta da partililerin tam desteğini aldı.

06.04.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir teşkilatında sevilen ve sayılan bir isim olan 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Taşkın Işık dur durak bilmiyor. 2. Bölgede hemen hemen bütün ilçeleri dolaşan Işık, son ziyaretini Bergama, Kınık ve Dikili ilçelerine yaptı. Bergama'da kadın ve ilçe yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği ziyarette ilçe başkanı Sercan Akman ve kadın kolları başkanı da hazır bulundu. 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak konuşmasına başlayan Işık, Bergama teşkilatının en aktif teşkilatlardan biri olduğunu ve emeklerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ettiğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarının zorunluluk haline geldiğinin altını çizen Işık, aday olmasındaki gerekçeleri anlattı. İlçe Başkanı Akman ise bir ilçe başkanın aday olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Her türlü destek vereceklerini dile getiren Akman, İzmir'deki MHP'li vekil sayısının azlığından yakındı.

TEŞKİLATÇI VEKİL İSTİYORUZ

Bakırçay'daki ikinci ziyaretini Kınık ilçesine gerçekleştiren Işık'ı partililer ve vatandaşlar karşıladı. İlçe Başkanı Hikmet Açar ve partililerle sohbet eden Işık, bir sonraki ziyaretini Dikili ilçesine yaptı. Tıklım tıklım dolu ilçe binasında gerçekleşen ziyarete İlçe Başkanı Mehmet Arslan ve çok sayıda partili katıldı. İlk sözü alan ilçe başkanı Mehmet Arslan övgülerle başladığı konuşmasında teşkilatın içinden bir ismin adaylığını destekliyoruz dedi. Arslan, "Bizim dertlerimizi, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı bilen bir adayın Ankara'da olması gurur verici olur. Bizim etkinliklerimizde, programlarımızda Ülkücü vekiller görmek istiyoruz" dedi. Milletvekili Aday Adayı Taşkın Işık ise yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Partililerle sohbet eden Işık, Dikili'den de mutlu ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taşkın Işık'a Bakırçay'da Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement